Γλεντούσε μέχρι το πρωί, τόλμησε να της κάνει παρατήρηση γείτονας και έγινε έξαλλη μαζί του

featured image

Μία ανάρτηση στο Instagram έκανε η Τραϊάνα Ανανία η οποία δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της με τον γείτονά της για μία παρατήρηση.

Εξοργισμένη με τον γείτονά της είναι η Τραϊάνα Ανανία, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στην ηθοποιό επειδή έκανε φασαρία μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν ζουμε σε πολυκατοικία, υπάρχουν ώρες κοινής ησυχίας που πρέπει να σεβόμαστε. Όχι όμως η Τραϊάνα Ανανία, η οποια φάνηκε εξοργισμένη επειδή ο γείτονας της ζήτησε να κάνει ησυχία. Και τον κατηγόρησε ότι επειδή δεν δουλεύει το πρωί, δεν έχει δικαίωμα να ζητά να έχει ησυχία στο σπίτι του για να κοιμηθεί το βράδυ.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός εαυτού ο Βαγγέλης Περρής με τον Γιώργο Πατούλη: «Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ποια «Ελπίς»; Έλληνες “σφίχτες” βγήκαν γυμνοί στα χιόνια για να το παίξουν παλικάρια!

Η ηθοποιός βρήκε ένα σημείωμα στην πόρτα, όπου ο γείτονας της εξηγούσε ευγενικά πως ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκανε ως τις 3 τα ξημερώματα και ότι την επόμενη φορά θα καλέσουν την Αστυνομία.

Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram το σημείωμα του γείτονά της και έγραψε ένα μακροσκελές ποστ εναντίον του, τονίζοντας ότι φοβάται τη ζωή επειδή της ζήτησε να κάνει ησυχία…

Δείτε το σημείωμα του γείτονα Τραϊάνα Ανανία


Η απάντηση – επίθεση που έδωσε η Τραϊάνα Ανανία στον γειτονά της

Πλέον οι άνθρωποι δε φοβούνται τον θάνατο αλλά φοβούνται τη ζωή…. Επιτίθενται σε ότι θυμίζει χαρά, ζωή και ευτυχία. Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ δεν τους ενοχλεί γιατί συμβαδίζει με την δική τους και τους είναι οικεία κατάσταση. Τι θέλω να πω …..

Στη πολυκατοικία μου καθημερινά ακούγονται υστερικές φωνές από μια τυπισα η οποία τσιρίζει στα γατιά της, ακούγονται μπαμ και μπουμ (πετάει αντικείμενα και χτυπάει-χτυπιέται whatever ) μαλώνει στα τηλέφωνα ή live στριγκλίζοντας όλες τις ώρες. Αυτό γίνεται 12 χρόνια στην πολυκατοικία μου κάθε μέρα ασταμάτητα.

Αυτηνής δε της λένε τίποτα οι γείτονες γιατί σου λέει άστην είναι τρελή μη πάω και μπλέξω. Χθες εγώ έκανα φασαρία επειδή περνούσα καλά και το γλεντούσα. Η φασαρία μου ήταν μουσική και γέλια. Δεν ήταν ούτε βρισίδια ούτε γ@μοσταυριδια ούτε κατάρες όπως ακούμε από αυτήν τη γυναίκα κάθε μέρα.

Το τονίζω το κάθε μέρα. Εμείς χθες τραγουδούσαμε μέχρι αργά το βράδυ επειδή ήταν ΑΡΓΙΑ και γενικότερα το χιόνι μας ξύπνησε την ανάγκη να είμαστε χαρούμενοι άνθρωποι. Είχα να κάνω κάτι τέτοιο ενα χρόνο τώρα.

Anyways. Βρήκα αυτό κάτω από την πόρτα μου σήμερα και το εκανα pin πάνω στο ψυγείο μου. Το έγραψε ένας γείτονας που κάθετε όλη μέρα σπίτι του και ούτε καν δουλεύει το πρωί να πεις ότι το ξενύχτι του κόστισε …

Εγω το βλέπω σαν μια απόδειξη και ταυτόχρονα πιστοποίηση πως ακόμα είμαι μια γλετζού που του δίνω και καταλαβαίνει #nomatterwhat πως το σπιτι μου είναι μια φωλιά μουσικής και μοιράσματος και δεν έχω υποταχτεί στο ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ όπως το 90% των ανθρώπων. Και ναι …αν είναι να με συλλάβουν για ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΗΣΥΧΙΑΣ .. ΧΑΡΑ ΜΟΥ ! Άκου εκεί είναι η τελευταία φορά ….

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.