Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα: «Ήρθαν νέα στοιχεία, είναι ενάντια στα πιστεύω μου»

featured image

Παραιτείται από την υπεράσπιση του ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε μία ανήλικη, ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Παρά τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε τις τελευταίες ώρες, ο συνήγορος ανέφερε ότι προέκυψαν νέα, σοβαρά στοιχεία για την υπόθεση που έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω του.

Την ίδια ώρα, σημειώνει ότι τόσο εντολέας του, όσο και η οικογένειά του, του απέκρυψαν σημαντικά στοιχεία, ενώ προέκυψαν και νέες καταγγελίες σε βάρος του 37χρονου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχασε μάνα, πατέρα, σύντροφο μέσα σε 1 χρόνο, τη νάρκωσαν, τη βίασαν κι έμεινε 3 μέρες άπλυτη μετά το βιασμό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μπουκοταζ στα αναψυκτικα της οικογένειας που εμπλέκεται στον βιασμό

«Ώς ποινικολόγος επί σειρά ετών και ιδίως δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω , πολλών ποινικών υποθέσεων, έχοντας υπόψιν μου τις νέες σοβαρές καταγγελίες και τα νεότερα σοβαρά στοιχεία που προέκυψαν από το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου για την υπόθεση του εντολέως μου Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό (άρθρο 336 Π.Κ ) , γενετήσιες πράξεις με ανήλικο 14- 15 κατ΄εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώνοντας τα 14-15 έτη κατ ΄εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων ( προμήθεια , κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας)» επεσήμανε αρχικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.


«Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 24-01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14 χρονη, αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του . Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο ημέρες, ο δικηγόρος είχε δηλώσει πως εάν καταλάβει ότι έχει οποιαδήποτε βάση η καταγγελία της 17χρονης, θα παραιτηθεί από την υπεράσπιση του κληρικού. [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.