Αυτή είναι η Ντιάνα – Η διαιτητής που εξέθεσαν με ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

featured image

Η εντυπωσιακή Ντιάνα Ντι Μέο να είναι ένα από τα πολλά θύματα. Η διαιτητής ποδοσφαίρου από την Ιταλία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα του συγκεκριμένου είδους κακοποίησης.

Όπως εξομολογήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, άγνωστοι χάκαραν το κινητό της και δημοσίευσαν ιδιωτικά βίντεο σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός εαυτού ο Βαγγέλης Περρής με τον Γιώργο Πατούλη: «Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ποια «Ελπίς»; Έλληνες “σφίχτες” βγήκαν γυμνοί στα χιόνια για να το παίξουν παλικάρια!

Όσα αναφέρει η 22χρονη ρέφερι…


«Πέρασα δύο εβδομάδες ταλαιπωρίας, αλλά τώρα αναπνέω. Δεν ξέρω ποιος διέδωσε τα ιδιωτικά μου βίντεο. Νομίζω ότι χάκαραν το τηλέφωνό μου και χρησιμοποίησαν την εικονική μνήμη του τηλεφώνου μου για να λάβουν αυτό τα υλικό.Έκανα καταγγελία και οι Αρχές θα επιληφθούν. Υπενθυμίζω ότι ακόμη και η διάδοση από μόνη της είναι έγκλημα. Το θύμα δεν είναι ποτέ λάθος. Ελπίζω να δώσω φωνή σε όλα εκείνα τα θύματα που κατηγορούνται, όταν στην πραγματικότητα ο ένοχος βρίσκεται στην άλλη πλευρά της οθόνης. Σήμερα το θύμα είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είμαι ένα κοντινό άτομο που ίσως τώρα βλέπει τα βίντεο και χαμογελάει. Ποτέ δεν φταίει το θύμα, να το θυμάσαι. Πάντα με το κεφάλι ψηλά, παιδιά».

 




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.