Κ. Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ τσάκισε τη μεσαία τάξη

featured image

Στο κοινωνικό πεδίο αποτυπώνονται οι μεγάλες διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Μητσοτάκης, από την ομιλία του στην Ελευσίνα.

Αυτοί που φεύγουν επέβαλλαν 29 νέους φόρους, ενώ εμείς φέρνουμε ελαφρύνσεις, κατάργησαν το ΕΚΑΣ, ενώ εμείς ενισχύουμε το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ τσάκισε τη μεσαία τάξη, είπε μεταξύ άλλων ο Κ. Μητσοτάκης.

Η Ν.Δ συνδέει την ανάπτυξη με τις αυξήσεις των μισθών είπε ο κ. Μητσοτάκης. Όσο αυξάνεται το ΑΕΠ τόσο θα αυξάνονται, κάθε χρόνο, και οι μισθοί. Και, ο κατώτερος σε διπλάσιο ποσοστό από το ρυθμό ανάπτυξης.

Ο κ. Τσίπρας υψώνει σκιάχτρα, τεχνητούς κινδύνους, χρησιμοποιεί άκρως αποκρουστική φρασεολογία και διαστρεβλώνει τις θέσεις μας. Είμαστε υπέρ της επταήμερης λειτουργίας και όχι της επταήμερης εργασίας, είπε και σημείωσε «μια φορά ψεύτης , πάντα ψεύτης».Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα μας ψηφίσουν όχι με την καρδιά αλλά με το μυαλό είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Για να μην ζήσει ο τόπος μια νέα περιπέτεια», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στις μέρες του δημοψηφίσματος του 2015 και το τρίτο μνημόνιο, οι πολίτες θα δώσουν ισχυρή εντολή.

Η Δημόσια υγεία αποτελεί προτεραιότητα μας , είπε ο κ. Μητσοτάκης. Εμείς θέλουμε μια ποιοτική δημόσια υγεία με οργανωμένη πρόληψη, αποτελεσματική διοίκηση των δημόσιων δομών με επαγγελματικό μάνατζμεντ και σεβασμό στα λεφτά των φορολογουμένων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.