Εθνικές εκλογές 2019: Επίσκεψη της Έλενας Ράπτη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης 

featured image

Η Έλενα Ράπτη, υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, συναντήθηκε με το Προεδρείο και τα Μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Άκουσε με προσοχή όλα τα αιτήματα των αστυνομικών, τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στην επόμενη κυβέρνηση και να αγωνιστεί στο πλευρό των αστυνομικών για να βρεθεί λύση.

Παράλληλα παρουσίασε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, για την ενίσχυση της Αστυνομίας με στόχο την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Συγκεκριμένα η κ. Ράπτη αναφέρθηκε: στην επαναφορά της ομάδας ΔΕΛΤΑ και την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, την πρόσληψη 1.500 αστυνομικών, την αγορά νέων αλεξίσφαιρων γιλέκων, την προμήθεια 1.000  νέων περιπολικών, την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, τη δημιουργία τουλάχιστον μίας φυλακής Τύπου Γ", την αυστηρή εφαρμογή του νόμου κατά των βανδαλισμών της δημόσιας περιουσίας, τις τροποποιήσεις στον ποινικό κώδικα και την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ένστολο και πολιτικό προσωπικό για τα θέματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη και να τους διαβεβαιώσει ότι θα διευκολύνει το έργο τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.