Φέντερερ: Αυτό που κάνει ο Μέσι είναι απίστευτο

featured image

Για τη ζωή του, τον φίλο του Ράφα Ναδάλ αλλά και για τον Λιονέλ Μέσι μίλησε ο Ρότζερ Φέντερερ σε συνέντευξη του στους  Financial Times.

Ο Ελβετός τενίστας αφού ξεκαθάρισε ότι δεν ξέρει πότε θα σταματήσει "αποκάλυψε" πως απολαμβάνει το τένις όπως τότε που ήταν Juniors ενώ μίλησε και για τον λόγο που τον έκανε να ασχοληθεί σοβαρά με το τένις: «

Σκεφτόμουν πως με δουλειά θα μπορούσα ίσως να κερδίσω κάποιους μεγάλους τίτλους στο μέλλον και στα 18 μου δεν το πίστευα ότι μοιραζόμουν το γήπεδο με παίκτες όπως οι Αγκάσι και Σάμπρας  ήταν κάτι μοναδικό».

Μέσα από το άθλημα έκανε φίλους και ένας από αυτούς είναι ο Ράφα Ναδάλ: «Θα έρθει μια μέρα που θα αποφασίσω να κρεμάσω τη ρακέτα μου και να σταματήσω. Όταν συμβεί αυτό, θα είναι μια καλή στιγμή για να αναρρωτηθείς με ποιους παίκτες θα κρατήσεις επαφή, θα είναι μια συνθήκη στην οποία θα συνειδητοποιήσεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι στο tour. Πιστεύω πως ο Ναδάλ θα είναι ένας απ" αυτούς».

Ο Ελβετός που έχει κερδίσει 20 Grand Slam στην καριέρα του μίλησε και για τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος δίνει αυτή την εποχή "μάχες" με την Αργεντινή στο Copa America: «Δεν μιλάω συχνά για τον Μέσι. Αυτό που κάνει είναι απίστευτο. Είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχουν αυτό το ταλέντο, να έχει 3 διαφορετικές επιλογές στο κεφάλι του την ίδια στιγμή και να κάνει την καλύτερη δυνατή».

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.