Νάπολι: «Μανωλάς με Κουλιμπαλί ένα σπουδαίο αμυντικό δίδυμο»

featured image

Σε τελικό στάδιο είναι η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Το deal ανάμεσα στον σύλλογο της Καμπανίας και της Ρόμα δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη, αλλά δύο μοιάζουν να είναι οι προοπτικές: είτε η καταβολή της ρήτρας των 36 εκατ. ευρώ, είτε η αποδοχή 20 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Αμαντού Ντιαβαρά ως έμψυχο αντάλλαγμα, που αρέσει στον Πάουλο Φονσέκα.

Ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, μίλησε για την επικείμενη απόκτηση του Έλληνα στόπερ από την ομάδα του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι μεγάλες ομάδες δημιουργούνται από τις σπουδαίες άμυνες, αλλά και τη μεσαία τους γραμμή. Ο Μανωλάς μαζί με τον Κουλιμπαλί θα ήταν ένα εξαιρετικό δίδυμο, όπως είχαμε στο παρελθόν».

Όσο για τον Χάμες Ροντρίγκες, είπε: «Κανείς δεν αρνήθηκε ότι πρόκειται για μια καλή περίπτωση για τη Νάπολι. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση μεταξύ του Κάρλο Αντσελότι και του παίκτη. Όμως, υπάρχουν οι ατζέντηδες, η οικογένεια του παίκτη και φυσικά η Ρεάλ Μαδρίτης. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία».

Όσο για το ενδιαφέρον που υπάρχει από άλλους συλλόγους για τον Άλαν και τον Ινσίνιε, τόνισε: «Εάν πράγματι έρθουν προσφορές για τους συγκεκριμένους παίκτες, τότε θα τις εξετάσουμε. Αλλά, εάν οι προσφορές αυτές έρθουν στις τελευταίες δέκα ημέρες των μεταγραφών, τότε θα τις αρνηθούμε».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.