Στο νοσοκομείο η Έμμα Στόουν μετά από τραυματισμό

featured image

Λίγο μετά την αποκάλυψη πως η Έμμα Στόουν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Disney,  «Cruella» η διάσημη ηθοποιός έπεσε στο πάτωμα και έσπασε τον ώμο της,  σύμφωνα με ρεπορτάζ του αμερικανικού περιοδικού People.

Το νέο για το ατύχημα έχει αναστατώσει όχι μόνο τους θαυμαστές της αλλά και τον σκανδαλοθηρικό τύπο. Τα περιοδικά «δίνουν μάχη» για το πού συνέβη το ατύχημα αλλά και για το πώς θα επηρεάσει τη συμμετοχή της στην ταινία.

Κάποια γράφουν πως το περιστατικό έλαβε χώρα στην κατοικία της Έμμα Στόουν, στο Λονδίνο ενώ άλλα αναφέρουν πως η πρωταγωνίστρια τραυματίστηκε σε συναυλία-reunion των Spice Girls.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» υποστηρίζει πως ο τραυματισμός έχει επηρεάσει αρνητικά την διάσημη ηθοποιό μιας και οι γιατροί της σύστησαν να ξεκουραστεί για δυο μήνες και η αποχή αυτή ίσως, έχει αρνητικές επιπτώσεις στον ρόλο της. Από την άλλη μεριά το αμερικάνικο People αναφέρει πως η παραγωγή θα ξεκινήσει τα γυρίσματα πολύ αργότερα, όταν δηλαδή, η Έμμα Στόουν θα έχει θεραπευτεί πλήρως.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.