Ελλάδα-Ιταλία: Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

featured image

Τις επιλογές τους για την ενδεκάδα του αγώνα Ελλάδα-Ιταλία, για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 έκαναν γνωστές οι δύο προπονητές.

Για τη «γαλανόλευκη» ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε σύστημα 3-5-2 με κάποιες εκπλήξεις στην ενδεκάδα του. Στο τέρμα θα αγωνιστεί ο Μπάρκας, δεξί μπακ-χαφ ο Ζέκα, στόπερ οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Σιόβας, αριστερό μπακ-χαφ ο Σταφυλίδης, αμυντικοί μέσοι οι Σάμαρης και Κουρμπέλης, σε ρόλο οργανωτή ο Φορτούνηςκαι στην επίθεση οι Μασούρας και Κολοβός.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επέλεξε σύστημα 4-3-3 με τους Σιρίγκου στο τέρμα, τον Φλορέντσι δεξί μπακ, στόπερ τους Μπονούτσι και Κιελίνι και αριστερό μπακ τον Έμερσον Παλμιέρι. Στα χαφ προτίμησε τους Ζορζίο, Βεράτι και Μπαρέλα και στην επίθεση τους Ινσίνιε, Κιέζα και Μπελότι.

Στον πάγκο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι οι Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Κότσιρας, Ντουρμισάι, Σιώπης, Κουλούρης, Πέλκας, Μπακασέτας, Βαλεριάνος, Μαβρίας, Μάνταλος και Κούτρης.

Στον πάγκο της Ιταλίας είναι οι: Κράνιο, Γκολίνι, Ντε Σίλιο, Μαντσίνι, Πελεγκρίνι, Κιν, Ρομανιόλι, Σένσι, Παβολέτι, Μπερναρντέσκι, Κουαλιαρέλα και Κριστάντε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.