Και όμως η Ντόρα Μπακογιάννη είναι κατά της… οικογενειοκρατίας

featured imageΘέση για τα όσα συζητήθηκαν έντονα τις τελευταίες μέρες για τις μετατάξεις στη Βουλή αποφάσισε να πάρει η Ντόρα Μπακογιάννη, γράφοντας στο λογαριασμό της στο twitter για “συνεχείς προσλήψεις” (αντί του ορθού που είναι “μετατάξεις”) και προσθέτοντας οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το σωστό παράδειγμα, εννοώντας προφανώς ότι δεν πρέπει να ζητούν ευνοϊκή μεταχείριση για τα παιδιά τους.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Παράλληλα σε συνέντευξή της στο Γιώργο Αυγιά είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας “δίνει μήνυμα στη νεολαία ότι χρειάζεται μπάρμπας στην Κορώνη. Δίνει μήνυμα ότι πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μεταταχθείς, να αποσπασθείς να προσληφθείς στη Βουλή των Ελλήνων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για την ισότητα των ευκαιριών». Είναι άλλωστε γνωστό ότι η οικογένεια Μητσοτάκη ποτέ δεν προώθησε μέλη της οικογένειάς της στην πολιτική ή στο Δημόσιο, αλλά ούτε ποτέ ακούστηκε το παραμικρό για προσλήψεις από οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας. [/expander_maker]
Share on Google Plus

About admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου