Σκάνδαλο στην Πάτρα – Πανικός από ερασιτεχνικό ερωτικό βίντεο σε κέντρο διασκέδασης

featured image

Νέο βίντεο ερωτικού περιεχομένου «γυρίστηκε» το προηγούμενο Σάββατο στην Πάτρα με πρωταγωνιστές δύο γνωστούς υπαλλήλους σε κέντρο διασκέδασης της πόλης και δύο νεαρές.

Το βίντεο τραβήχτηκε από τον έναν εκ των και μάλιστα με την συναίνεση των δύο κοριτσιών (τουλάχιστον όπως φαίνεται στις εικόνες).

Οι εικόνες βιντεοσκοπήθηκαν χαράματα, στον προαύλιο χώροτου νυχτερινού κέντρου. «Δεν νομίζω ότι οι κοπέλες ήσαν μεθυσμένες. Συμπεριφέρονταν απόλυτα φυσιολογικά και μάλιστα δεν έδειχναν να είχαν απολύτως κανένα πρόβλημα», μας είπε αναγνώστης που είδε τις επίμαχες σκηνές.


Την στιγμή που η μία κοπέλα ερωτοτροπούσε με τον έναν , ο άλλος τραβούσε με το κινητό. Το βίντεο έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια, ενώ όπως φαίνεται η μία νεαρή δεν είχε κανένα πρόβλημα με το αν η φίλη της ερωτοτροπούσε …μπροστά στα μάτια της. Πάντως περιορίστηκαν σε έναν παρτενέρ (η κάθε μία σε αυτόν που ήθελε)!


Όπως ήταν φυσικό το «βιντεάκι» έχει κάνει τον γύρο του «μαγαζιού». Οι δύο άνδρες δεν κράτησαν «μυστική» την συνεύρεσή τους, φροντίζοντας να δείξουν τα κατορθώματά τους και σε άλλους. Όσο για τις νεαρές; Κάποιοι είπαν ότι είναι φοιτήτριες όμως δεν αποκαλύφθηκε ο τόπος καταγωγής τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.