Συγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου: «Είμαι 89 ετών δεν σκέφτομαι το θάνατο, κάνω ακόμα σχέδια και δουλεύω»

featured image

Δε σταματά να ονειρεύεται η Βέφα Αλεξιάδου και να κάνει σχέδια για το μέλλον, παρόλο που είναι μια ανάσα από την ένατη δεκαετία της ζωής της.

Η τηλεμαγείρισσα που αγαπήσαμε όλοι, η Βέφα Αλεξιάδου, μίλησε στο «Τηλέραμα», προβαίνοντας σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση.

Αφού αναφέρθηκε στις κόρες της που έφυγαν από τη ζωή, η Βέφα Αλεξιάδου ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη αν κάνει όνειρα.

Η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε τα εξής:


«Πάντοτε! Παρόλο που είμαι 89 ετών κι αύριο μπορεί να πεθάνω, κάνω ακόμα σχέδια. Δουλεύω γιατί η δουλειά είναι το καλύτερο φάρμακο και με κάνει να ξεχνιέμαι. Έχω το ηλεκτρονικό μου κατάστημα, τις παραγγελίες, τα βιβλία μου που πάνε σε όλον τον κόσμο κι ασχολούμαι.


Νιώθω χορτασμένη από εμπειρίες, ταξίδεψα με τον άντρα μου χεράκι χεράκι όλον τον κόσμο, μαγείρεψα για αμέτρητους ανθρώπους, έζησα μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες… Δεν σκέφτομαι τον θάνατο, όταν είναι να έρθει, θα έρθει κι είμαι ψύχραιμη για αυτό.

Ως τότε θα κάνω όνειρα και ξέρω πως η ζωή δεν θα σταματήσει όταν εγώ φύγω. Είναι πολύ παρηγορητικό πράγμα αν το σκεφτείς… Πως η ζωή πάντα θα συνεχίζεται…».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.