«Δεν κάνω σχέση με γυναίκες άνω των 25 ετών»: Ο 47χρονος Λεονάρντο Ντι Κάπριο χώρισε την 25χρονη σύντροφό του

featured image

«Τίτλοι τέλους» φαίνεται πως έπεσαν μετά από πέντε χρόνια στην σχέση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Καμίλα Μορόνε λίγους μήνες αφότου το μοντέλο έκλεισε τα 25.

Ο Χολιγουντιανός σταρ έως τώρα έχει “χτίσει” την φήμη ότι δεν κάνει σχέση με γυναίκες μεγαλύτερες των 25 ετών. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η 25χρονη καλλονή αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ισχυρίστηκε πηγή από το περιβάλλον του Ντι Κάπριο στην βρετανική «The Sun».

«Ο Λέο και η Καμίλα τελείωσαν τη σχέση τους το καλοκαίρι», είπε μια πηγή. «Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς κατέληξε σε ένα φυσικό τέλμα» πρόσθεσε.


Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Καμίλα συναντήθηκαν επίσημα κάποια στιγμή το 2017, μετά τον χωρισμό του ηθοποιού με το μοντέλο Nina Agdal λίγες μέρες πριν από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.


Αν και οι εκπρόσωποι και των δύο αρχικά αρνήθηκαν ότι ήταν μαζί, οι δυο τους επισημοποίησαν τη σχέση τους τον επόμενο χρόνο, όταν παρευρέθηκαν μαζί στο πάρτι γενεθλίων της Ellen DeGeneres, και αργότερα μέσα στη χρονιά εθεάθησαν να φιλιούνται στο Coachella.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.