Σάλος από τη δήλωση διαιτητή: «Το 30 έως 40% των ανθρώπων του ποδοσφαίρου είναι γκέι»

featured image

Τάραξε τα νερά του διεθνούς ποδοσφαίρου ο 41χρονος διεθνής διαιτητής Ιγκόρ Μπενεβενούντο από τη Βραζιλία. Σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι ένα ποσοστό 30 έως 40% από τους εμπλεκόμενους στο χώρο του ποδοσφαίρου (παίκτες, προπονητές, παράγοντες) είναι γκέι!

«Τώρα που είπα… ελευθερώθηκα» προσέθεσε.

Τι είπε ο διαιτητής;

«Πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου κρύβουν την ομοφυλοφιλία τους. Αν υπολογίσουμε όλους τους εμπλεκόμενους, παράγοντες, παίκτες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, τότε 30 με 40% είναι ομοφυλόφιλοι, αμφίφυλοι ή είχαν κάποτε σχέση με άνδρα. Θα εκπλαγεί κανείς αν ανακαλύψει ποιός είναι γκέι σε αυτό τον κλάδο».Όσο για την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα του τόνισε:

«Στη Βραζιλία, οι ομοφυλόφιλοι φοβούνται μήπως δεχθούν επίθεση όχι μόνο λεκτικά αλλά και σωματικά. Οι συμπεριφορές δεν έχουν αλλάξει ακόμα».

Μίλησε και για την απόφασή του να μιλήσει τώρα, στα 41 χρόνια του κι αφού κόπηκε από τους διαιτητές που θα πάνε στο Μουντιάλ του Κατάρ:

«Δεν αρκεί απλά να μιλήσει κανείς. Πρέπει να το σκεφτεί καλά εάν το όφελος είναι μεγαλύτερο από τη ζημιά. Μου πήρε χρόνο να βρω τη δύναμη να μιλήσω».
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.