Η σύζυγος του Ντι Μαρία ξέσπασε: «Ήθελα να αυτοκτονήσω στην Αγγλία, οι γυναίκες είναι σαν πορσελάνη»

featured image

Η σύζυγος του Άνχελ Ντι Μαρία, Χορχελίνα Καρντόσο, θυμήθηκε την περίοδο που έζησε στο Μάντσεστερ, ξεσπώντας για τη ζωή στην Αγγλία.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Αύγουστο του 2014, με τη γυναίκα του να ήταν εξ αρχής αρνητική γι’ αυτή τη μετακόμιση. Οκτώ χρόνια μετά, η Καρντόσο ξέσπασε για τον περίπου ένα χρόνο που έμεινε στο Μάντσεστερ.

“Ο Άνχελ ήρθε μια μέρα και μου είπε: “Κοίταξε, έχω αυτή την πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ήθελα να πάω, του είπα να πάει μόνος. “Πάμε και οι δύο”, μου απάντησε. Ήταν πολλά τα χρήματα, περισσότερα από όσα έδιναν οι Ισπανοί. Λοιπόν, πήγαμε. Αν δουλεύεις σε μία εταιρεία και κάποια άλλη σού προσφέρει τον διπλάσιο μισθό, τρέχεις.Ήταν φρικτό. Ήρθαμε σπίτι και είπα: “Αν φύγεις, φρόντισε να είναι οπουδήποτε αλλού στον κόσμο εκτός από την Αγγλία”. Δεν μου άρεσε καθόλου μπορώ να σου πω. Οι άνθρωποι είναι όλοι περίεργοι. Περπατάς και δεν ξέρεις αν θα σε σκοτώσουν.

Το φαγητό είναι αηδιαστικό. Οι γυναίκες μοιάζουν με πορσελάνη. Ο Άνχελ και εγώ ήμασταν στη Μαδρίτη, στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, τέλειο φαγητό, τέλειος καιρός, όλα ήταν τέλεια. Και μετά ήρθε η πρόταση της Γιουνάιτεντ.

Του είπα “δεν υπάρχει περίπτωση”, αλλά συνέχισε να λέει ότι θα είμαστε λίγο πιο ασφαλείς οικονομικά και πρέπει να φύγουμε. Τσακωθήκαμε. Προσπαθούμε να είμαστε πιο κοντά όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Δεν τον κατηγορώ που πήγε εκεί. Ήταν φρικτό, τόσο φρικτό. Απλώς του είπα: “Αγάπη μου, θέλω να αυτοκτονήσω, είναι 2 το μεσημέρι και έξω είναι βράδυ”, δήλωσε στο κανάλι της Αργεντινής LAM.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.