“Αγαπώ κάθε καμπύλη της”: Ο Πιρς Μπρόσναν αποστομώνει όσους συνιστούν στη σύζυγό του επέμβαση για απώλεια βάρους

featured image

Μέχρι τελικής πτώσεως υποστηρίζει και αγαπά τη σύζυγό του ο Πιρς Μπρόσναν, ακόμα και αν χρειαστεί να τα βάλει με όλο το διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός απάντησε στους χρήστες του διαδικτύου που προσέφεραν στη γυναίκα του, Κίλι Σέι Σμιθ, χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους και σχολίασε τα τρολ που αφορούσαν στο σώμα της συζύγου του.

Ο Μπρόσναν, που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Τζέιμς Μποντ, είναι εδώ και 21 χρόνια παντρεμένος με την σύζυγό του και μάλιστα αυτό τον Αύγουστο μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για την επέτειο του γάμου τους, στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου, Κίλι, χορέψαμε εκείνο το βράδυ και χορεύουμε ακόμα σήμερα. Θα το έκανα όλο ξανά».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έλαβε χιλιάδες μηνύματα από φίλους και θαυμαστές, που θαύμασαν τον έρωτα του ζευγαριού, ωστόσο εικόνες που δημοσιεύτηκαν αργότερα στα social media δεν είχαν την ίδια ανταπόκριση.

Τα κακεντρεχή σχόλια στο Facebook

Σε μια διεγραμμένη ανάρτηση στο Facebook, η οποία έγινε viral, μια γυναίκα μοιράστηκε δύο εικόνες του Μπρόσναν και της Σμιθ δίπλα-δίπλα στην παραλία. Στη μία εικόνα παρουσιάστηκε το ζευγάρι τη δεκαετία του ’90 – όταν ο Μπρόσναν ήταν στο απόγειο της φήμης του Τζέιμς Μποντ – και στην άλλη έδειξε το ζευγάρι στη σημερινή εποχή.

Δείτε την εν λογω ανάρτηση

Μπρόσναν


Κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση έγιναν εκατοντάδες σχόλια, που ανέφεραν το πόσο πολύ άλλαξε η σιλουέτα της Σμιθ τα τελευταία χρόνια, ενώ κάποιος χρήστης της προσέφερε χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους.


Σε αυτά τα τρολς του διαδικτύου πήρε θέση ο Μπρόσναν λέγοντας: «Φίλοι της πρότειναν να χειρουργηθεί για να μειώσει το βάρος της. Αλλά αγαπώ πολύ κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Και επίσης επειδή απέκτησε τα πέντε παιδιά μας. Στο παρελθόν την αγαπούσα αληθινά για το πρόσωπό της, όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Και είμαι πολύ περήφανος για αυτήν, και πάντα επιδιώκω να είμαι αντάξιος της αγάπης της».

Ο Μπρόσναν και η Σμιθ γνωρίστηκαν το 1994, τρία χρόνια αφότου ο ηθοποιός έχασε την πρώτη του σύζυγο, Κασάντρα Χάρις, η οποία έφυγε από τη ζωή το 1991, νικημένη από καρκίνο ωοθηκών.

Toν Αύγουστο του 2001 οι δυο τους παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία και έκτοτε είναι μαζί. Έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Ντίλαν, 25 ετών και τον Πάρις, 21 ετών.

Οι τρυφερές αναφορές του Πιρς Μπρόσναν στη σύζυγό του

Ο Πιρς ανά διαστήματα αναφέρεται στο γάμο του και στην αγάπη του για τη γυναίκα του. Σε παλιότερη συνέντευξή του στην Independent είχε δηλώσει: «Λατρεύω τη ζωντάνια της, το πάθος της. Έχει αυτή τη δύναμη χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν η Κίλι με κοιτάζει, γίνομαι αδύναμος».

Μία άλλη φορά, μιλώντας στο People είπε πως το ότι περνούν μαζί ποιοτικό χρόνο είναι ένα βασικό συστατικό ενός πετυχημένου γάμου.

«Η γυναίκα μου και εγώ κάναμε ένα σύντομο ταξίδι μέχρι τη Σάντα Μπάρμπαρα – πήγαμε για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο και να κοιτάξουμε σπίτια και να πιούμε υπέροχο κρασί», είπε τότε και πρόσθεσε: «Δεν ακούγαμε καμία μουσική, αλλά απλώς ακούγαμε τους ήχους της φωνής ο ένας του άλλου».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.