Συνελήφθη στα Σκόπια ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης Νικολέττας

featured image

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο 22χρονος Πακιστανός που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέττα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας. Πλέον ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, ο 22χρονος πρόλαβε να βγει απο την Ελλάδα μαζί με ένα γκρουπ μεταναστών, ωστόσο τελικά συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία.

Η ελληνική Αστυνομία γνωρίζοντας τα σχέδια του αλλοδαπού φονιά, κινήθηκε άμεσα, εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψής του και σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε ενα γκρούπ μεταναστών.

Αξίζει να επισημανθεί οτι ο Πακιστανός, μετά τη δολοφονία την «κοπάνησε» για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξαφανιστεί εκτός Ελλάδος ενώ είχε πάρει μαζί του το smartphone του θύματος το οποίο όμως δεν είχε καρτα sim καθως το κορίτσι το χρησιμοποιούσε μόνο για επικοινωνίες μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

pakistanos_dolofonos_in
Με αυτή τη φωτογραφία που συνόδευε το διεθνές ένταλμα σύλληψης του 22χρονου Πακιστανού, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του

Συγκεκριμένα, από τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε στο Κιλκίς και από εκεί στη Βόρεια Μακεδονία όπου και συνελήφθη με τη βοήθεια της παραπάνω φωτογραφίας που συνόδευε το διεθνές ένταλμα σύλληψής του. Ο 22χρονος έχει παραδοθεί ήδη στην ΕΛ.ΑΣ. από τις αρχές της γειτονικής χώρας και βρίσκεται στην Ελλάδα.



Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε σε ανάρτησή του: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέττας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Η ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη. Στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Βρίσκεται πλέον στα χέρια των Ελληνικών Αρχών και οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.