Έξαλλη η Κουτσελίνη για την συνέντευξη των γονιών στην Πάτρα: «Ηλίθια μπορεί να είμαι, αλλά σέβομαι» (vid)

featured image
Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη για τα σχόλια που ακούγονται με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη των δύο γονιών στην Πάτρα που έχασαν τα τρία τους παιδιά.

Η χθεσινή συνέντευξη της μητέρας και του πατέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, μονοπωλεί τα social media...

Τα σχόλια και γενικώς τα όσα γράφονται, προκάλεσαν την έκρηξη της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της οποίας στο Star προβλήθηκε η συνέντευξη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Υποκλίθηκε μέχρι και ο Φερεντίνος: Η πιο όμορφη και εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε ποτέ από το Deal

Κοιτώντας την κάμερα λοιπόν σήμερα, είπε: «Διαβάζω τί γράφετε και στα Twitter και στο Instagram και παντού. Να σας πω οτι δεν είμαι ηλίθια. Μιλάμε για αμέλεια και στα τρία παιδιά, αν κάποιο είχε γονιδιακό θέμα ή κάτι του συνέβη ή καρκίνος. Ούτε είμαι ο άνθρωπος που θα πω οτι αυτή έχει εγκληματήσει, αυτός έχει εγκληματήσει, αυτός είναι ο ιατροδικαστής, ούτε τίποτα. Αυτά είναι θέματα της εισαγγελίας. Ηλίθια μπορεί να είμαι, αλλά μερικές φορές είμαι ο άνθρωπος που κάθετε σε αυτή την εκπομπή και σέβεται τους ανθρώπους που έχουν δώσει συνέντευξη, έχουν μιλήσει και έχουν καταθέσει την ψυχή τους. Ο χαρακτηρισμός από την άλλη πλευρά, απέναντι από την πολυθρόνα, είναι πολύ πιο δύσκολος. Καθίστε μία μέρα από την απέναντι πλευρά. Περάστε από τους τρεις ρόλους: Εσείς, ο άλλος και ο κριτής. Ο πιο εύκολος είναι του κριτή. Εγώ η ηλίθια η Ζήνα, το είπα 13:58 αγαπητοί του καναπέ».

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.