Γιώργος Λιάγκας για Snik: “Τον ενοχλεί που είμαι χοντρός, μποξ εγώ δεν θα παίξω, άλλες μπουνιές πονάνε”

featured image

Συνέχεια στα όσα είπε ο γνωστός τράπερ Snik στο ότι θα βρεθούν στο ρινγκ έδωσε ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης Γιώργος Λιάγκας.

Τις ειρωνείες του Snik με ηρεμία αντιμετώπισε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παίξει μποξ με τον τράπερ, αντιθέτως, τον κάλεσε να πιούν καφέ και να συζητήσουν.

Ο Snik έκανε διάφορα σχόλια για τον παρουσιαστή στο Instagram και ο δεύτερος αποφάσισε να του απαντήσει μέσα από το «Πρωινό».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει: «Τα έχασα όταν είδα τον αδερφό μου στο Survivor, δεν το περίμενα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βιασμός Γεωργίας Μπίκα – Στα χέρια μας όλο το πόρισμα των Τοξικολογικών εξετάσεων

«Θα τα πω με πολλή αγάπη, επειδή είναι και μικρότερος μου και προφανώς δεν είναι και έμπειρο το παιδί. Δεν ξέρει από αυτό που λέμε δημοσιότητα και λοιπά και κατά την ταπεινή μου γνώμη το έχει πάει λάθος. Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ. Θεωρώ ότι οι χειρότερες μπουνιές είναι τα επιχειρήματα των ανθρώπων. Αυτά πονάνε περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.


«Αυτό που θα του πρότεινα με χαρά και με αγάπη αν θέλει να έρθει να πιούμε έναν καφέ, να του πω δύο πράγματα, γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου και τα έχω διορθώσει. Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλεί επειδή είμαι χοντρός και βάζει μια φωτογραφία μου και λέει «γυμνοσάλιαγκας». Να του εξηγήσω ότι δεν είναι ωραίο να λέμε ότι οι άνθρωποι είναι χοντροί, αδύνατοι… Δεν είναι ωραίο να λέμε στα τραγούδια μας ότι οι γυναίκες είναι υποδεέστερες…».

«Κάποια βασικά για να τον βοηθήσω στη ζωή του μήπως γράψει τραγούδια που και να αρέσουν στη νεολαία, αλλά να μπορούν και να έχουν και ένα δια ταύτα και ένα διακύβευμα», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.