Πάτρα ΤΩΡΑ – “Χωρίς κανένα συναίσθημα οι γονείς των τριών νεκρών κοριτσιών”

featured image

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τους θανάτους τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, με τους γονείς των άτυχων παιδιών να σπάνε εχτές τη σιωπή τους δίνοντας τις δικές τους απαντήσεις σε όλα τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο μήνα, από την ημέρα που χάθηκε και η 3η κόρη τους.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν σχετικά η ψυχολόγος, Στέλλα Αργυρίου, και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Όσο λιγότερα λέμε σε αυτή την ιστορία, τόσο καλύτερα είναι. Οι γιατροί έχουν καταθέσει, τα πάντα έχουν καταγραφεί. Το κάθε παιδί, όπως φαίνεται, είχε το δικό του πρόβλημα. Ας αφήσουμε να δούμε τι έχουν να πουν οι γιατροί που εξέτασαν τα παιδιά. Οι άνθρωποι αυτοί, οι γονείς, είναι πολύ ψύχραιμοι, θέλω να τους πω μπράβο. Είναι πολύ σύντομο διάστημα να φύγουν τρία παιδιά μαζί»είπε η κ. Παγώνη.


«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη τραγωδία και καλό θα είναι να είμαστε φειδωλοί στις δηλώσεις μας, μέχρι να δοθούν οι απαντήσεις. Μιλάμε για μια πολύ περίεργη υπόθεση. Το πώς περιμένουμε ο καθένας να βιώσει το πένθος και την απώλειά του, είναι υποκειμενικό. Το πένθος έχει πέντε διαφορετικά στάδια. Ο καθένας ανάλογα με τα συναισθήματά του και τον χαρακτήρα του προσπαθεί να κάνει μια προβολή των δικών του συναισθημάτων σε αυτούς τους γονείς και αυτό είναι λάθος», εξήγησε από την πλευρά της η κ. Αργυρίου. «Όταν έχουμε μια απώλεια, όταν οι γονείς χάνουν ένα παιδί, συνήθως ρωτάμε αν έχουν άλλο παιδί, γιατί αυτό απαλύνει τον πόνο. Εδώ μιλάμε για μια αλυσίδα παιδιών που χάθηκαν χωρίς καμία εξήγηση. Από το νεαρό της ηλικίας των γονιών και κρίνοντας από τα λίγα που έχουμε δει, νομίζω ότι οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται ακόμα σε άρνηση. Η συνέντευξη αυτή δόθηκε απουσία συναισθήματος», πρόσθεσε η ίδια.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.