Ξετυλίγεται το κουβάρι - Τίποτα ανεξιχνίαστο λένε οι ειδικοί

featured image

Τη δική τους ανάλυση στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα κάνουν δύο πεπειραμένοι υψηλόβαθμοι αστυνομικοί, δύο πρώην διοικητές της Ασφάλειας Πατρών.

Τα γεγονότα στην Πάτρα έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών για να αποκαλυφθεί τι έφταιξε και οι τρεις αδερφούλες έφυγαν από τη ζωή.

Ο αντιστράτηγος ε.α. Χρήστος Δρακόπουλος μιλώντας στο pelop, έδωσε έμφαση στις πιθανότητες να λυθεί πλήρως το “μυστήριο” των τριών θανάτων:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Αυστηρός Μητσοτάκης: «Είμαστε με τους Ουκρανούς, θα αντιδράσουμε έτσι και εισβάλουν οι Ρώσοι»

«Θα καταστραφείς παιδί μου»: Τα ουρλιαχτά της Ελένης Μενεγάκη για το «κόλλημα» του Άγγελου Λάτσιου

“Είμαι πλήρως πεπεισμένος ότι στο τέλος της ημέρας θα πάρουμε επαρκείς απαντήσεις και δεν θα μείνει τίποτα ανεξιχνίαστο.


Θεωρώ απόλυτα βέβαιο ότι οι ιατροδικαστές και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών βλέπουν την υπόθεση ως ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το κορυφαίο στοίχημα τους στα ιατροδικαστικά και αστυνομικά χρονικά της χώρας”.

Ακολούθως, ο κ. Δρακόπουλος προχωράει σε μια κρίσιμη εκτίμηση: “Καλά κάνουν οι υπηρεσίες και συνιστούν να είναι οι πάντες επιφυλακτικοί και να αποφεύγονται διαρροές, παραπληροφόρηση και συγκεχυμένες αιτιάσεις γύρω από την υπόθεση. Οι αποσπασματικές προσεγγίσεις και μάλιστα από “ειδήμονες” οι οποίοι δεν χειρίζονται τις έρευνες, είναι ανούσιες, περιττές και δεν συντρέχει λόγος να εξάπτεται η φαντασία της κοινής γνώμης, να διαμορφώνεται κλίμα και με αυτόκλητους “Εισαγγελείς” να περισσεύουν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα ακόμη βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο και η υπόθεση δεν έχει θύτες και κατηγορούμενους. Μόνο θύματα έχει τρία αθώα πλάσματα.

Πιστεύω, πάντως, ακράδαντα ότι οι έρευνες (οφείλουν να) έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση…”

Ολοκληρώνοντας, ο Χρήστος Δρακόπουλος σχολιάζει την τηλεοπτική εμφάνιση του ζεύγους Δασκαλάκη:

“Ο καθείς κάνει τις επιλογές του όσον αφορά τη διαχείριση των ψυχικών και πολλών άλλων τραυματικών συνεπειών ενός δράματος, που στην προκείμενη υπόθεση είναι τριπλό, βασανιστικό και ανείπωτο”. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.