Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Η στιγμή που πελώριο κύμα σπάει τζάμια πλοίου και πλημμυρίζει χώρο με επιβάτες

featured image

Στο έλεος της κακοκαιρίας «Υλένια» βρίσκεται -μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών χωρών- και η Γερμανία και ένα βίντεο από το εσωτερικό πλοίου μαρτυρά τη σφοδρότητα του κύματος.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο τραβήχτηκε από επιβάτη του φέρι μποτ στο Αμβούργο, αποτυπώνεται η στιγμή που τα ισχυρά κύματα της θάλασσας σπάνε τα τζάμια του πλοίου και πλημμυρίζουν το σαλόνι στο οποίο βρίσκονταν οι επιβάτες.

Αμέσως οι επιβάτες, έντρομοι απομακρύνονται από το σημείο, ενώ χαρακτηριστική είναι η προσπάθεια μιας γυναίκας να σώσει τα πράγματά της που παρασύρθηκαν από τη μανία του νερού.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Τον έκαναν να ντρέπεται για το παιδί του: Πατέρας αυτοκτόνησε επειδή τον κορόιδευαν για το βίντεο του γιου του

Υπάρχει βίντεο από τους θαλάμους του Νοσοκομείου που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα

Κυνική παραδοχή του Βασιλακόπουλου: «Η μάσκα έξω σας προστατεύει μόνο από το κρύο»


Η κακοκαιρία «Υλένια» που «σαρώνει» κυρίως τη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία, την Κάτω Σαξονία, το Αμβούργο, τη Βαυαρία και το Βερολίνο, έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη Γερμανία με τους ανέμους να φτάνουν ακόμη και τα 152 χλμ/ώρα.

Οι αρμόδιες αρχές εξέδωσαν χθες το βράδυ προειδοποίηση, καλώντας τους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να ασφαλίζουν πόρτες και παράθυρα, την ώρα που μεγάλο τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και πολλά δέντρα να έχουν πέσει στους δρόμους εμποδίζοντας την κίνηση των αυτοκινήτων.

Ακόμη, στη Βαυαρία και στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία περισσότερα από 60.000 νοικοκυριά έμειναν επί ώρες χωρίς ρεύμα. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.