Κούγιας για Λαζόπουλο – “Αναρωτιέμαι. “Ο πεθαμένος κλ@νει;”

featured image

“Βλέπω συνέχεια κάποιους οι οποίοι έχουν “πεθάνει” καλλιτεχνικά, προσωπικά, κοινωνικά, πολιτικά, δικηγορικά, κάθε μέρα σε διάφορες εκπομπές να τους καλούν και να ασχολούνται είτε με εμένα προσωπικά είτε με τις υποθέσεις που χειρίζομαι”, δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, σε podcast που έκανε, μίλησε με σκληρά λόγια για τον Σάκη Ρουβά και όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για τον Λιγνάδη. Ανάμεσα σε όσα είπε, ήταν και μία φράση που ενόχλησε τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος μίλησε στον Αντ1 λίγη ώρα μετά την προβολή του βίντεο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Υποκλίθηκε μέχρι και ο Φερεντίνος: Η πιο όμορφη και εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε ποτέ από το Deal

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν είναι εθισμένος όπως οι κάνοντες χρήση ναρκωτικών ουσιών -γιατί έφερε και ένα τέτοιο παράδειγμα- άρα λάθος και ο παραλληλισμός. Εκτός αν αυτή θα είναι και η υπερασπιστική γραμμή, σεξουαλικά εξαρτημένος».

Ο Κούγιας, μετά από τα παραπάνω, δήλωσε: «Βλέπω συνέχεια κάποιους οι οποίοι έχουν «πεθάνει» καλλιτεχνικά, προσωπικά, κοινωνικά, πολιτικά, δικηγορικά, κάθε μέρα σε διάφορες εκπομπές να τους καλούν και να ασχολούνται είτε με εμένα προσωπικά είτε με τις υποθέσεις που χειρίζομαι. Κλάνει ο πεθαμένος; Αυτό απευθύνεται προς όλους αυτούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, τραγουδιστές. Όλοι ασχολούνται με το τι υπερασπιστική γραμμή θα έχω εγώ. Πού το γνωρίζουν; Άμα δεν έχεις τι να κάνεις και κάθεσαι όλη μέρα, ασχολείσαι με τον Ρουβά. Κάποιοι άνθρωποι έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει και προσπαθούν με κάτι ψυχορραγήματα όπως αυτά…».

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.