Γιάννης Τσιμιτσέλης για Σάκη Ρουβά – «Ήρθε η ώρα να μπουν όλοι στη θέση τους»

featured image

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, δήλωσε τα εξής:

«Είδα στο twitter ένα #cancel_rouvas και πάτησα να δω τι είναι και είδα όλη αυτή την κατάσταση. Ο καθένας έχει τη δικιά του άποψη και είναι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέει. Εγώ δεν περιμένω τίποτα άλλο παρά μία καταδίκη. Και ο αδερφός μου να ήταν, και η μάνα μου να ήταν και πάλι καταδίκη θα ήθελα. Δε θα κάτσω να πλέξω το εγκώμιο για κανέναν αν έχει έναν έντιμο πρότερο βίο ή αν μου έχει φερθεί εμένα καλά. Δεν έχει σημασία το δέντρο, αλλά το δάσος. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης αλλά αρκετοί. Ήρθε η ώρα να μπουν όλοι στη θέση τους».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


«Δεν παίρνει το πράγμα πια άλλη νοθεία, είτε να νερώσουμε το κρασί. Πρέπει το πράγμα πια να φτάσει σε ένα τέλος και να υπάρχει και διαρκής υπενθύμιση για τα επόμενα χρόνια. Επειδή ξεχνάμε εύκολα, μπορεί τώρα να πληρώσει τη νύφη ένας ή δύο ή τρεις που είναι οι θύτες και άλλοι μετά από χρόνια να ξεπεταχτούν και να είναι πιο έτοιμοι», τόνισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

 

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.