Η φωτογραφία που ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλει να κάψει: «Να σταματήσει άμεσα η χρήση αυτής της εικόνας μου»

featured image

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μετά την αποχώρησή του από το survivor, ζητάει μέσω του instagram να μην χρησιμοποιούμε παλιές φωτογραφίες, στις οποίες έχει παραπανίσια κιλά.

Ο παίκτης της Κόκκινης Ομάδας, ο οποίος φαίνεται να συμμετείχε στο survivor για την εμπειρία, αποχώρησε πριν μερικές ημέρες, μετά τη ψηφοφορία του κοινού και έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Όπως υπογράμμισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «ήμουν από τους ανώμαλους που ήθελα να δω πώς είναι η εμπειρία. Στην αρχή πήγα με πάρα πολύ φόβο να μην ξεφτιλιστώ. Μόνο η πείνα δεν ήταν πρόβλημα για μένα, περίεργο! Αυτά που περνάγαμε ήταν το 10%. Υπήρχε πολλή ένταση. Ο καθένας μπήκε για τον δικό του λόγο. Ο ένας μπήκε για να ξεπεράσει τον πρώην, η άλλη γιατί ήθελε να πουλήσει κοσμήματα, η πέμπτη μπήκε γιατί δεν είχε τι να κάνει, ο άλλος για τα χρήματα, εγώ μπήκα για την εμπειρία».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Υποκλίθηκε μέχρι και ο Φερεντίνος: Η πιο όμορφη και εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε ποτέ από το Deal


Το «όχι» που είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τις παλιές φωτογραφίες

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μοιράστηκε μία επιθυμία του με τους ακόλουθούς του. Συγκρίνοντας δίπλα-δίπλα το «πριν» με το «μετά» της εμφάνισής του, με σημείο αναφοράς το Survivor, ο δημοσιογράφος απηύθυνε έκκληση σε όλους να μη χρησιμοποιούν την παλιά του φωτογραφία, την οποία τράβηξε λίγο πριν μπει στο παιχνίδι και να προτιμούν τη νέα, μετά την απώλεια των περίπου 15 κιλών.

«Παρακαλώ να σταματήσει η χρήση της φωτογραφίας αριστερά, το ΠΡΙΝ! #survivor2022 #survivorgreece #change», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ζητώντας με χιούμορ να χρησιμοποιούνται οι νέες, ανανεωμένες φωτογραφίες, αφότου βγήκε από το παιχνίδι.

Η απώλεια των κιλών του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι με την παραμονή του στο παιχνίδι επιβίωσης έχασε 15 κιλά, παρά το γεγονός ότι ανήκε στην ομάδα των Κόκκινων, οι οποίοι είχαν πολύ περισσότερες νίκες -άρα και έπαθλα- συγκριτικά με τους μπλε.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.