Την άφησε στο τόπο! Άστεγος χτύπησε το κεφάλι περαστική με ρόπαλο του baseball (video)

featured image

Ένας άστεγος με 16 χρόνια βίαιης ποινικής ιστορίας κατηγορήθηκε για επίθεση πρώτου βαθμού αφού έκανε «ολόκληρη αιώρηση» με ρόπαλο του μπέιζμπολ σε μια γυναίκα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, αφήνοντάς της να αιμορραγεί με κάταγμα στο κρανίο, πριν πάει για πίτσα.

Ο Wantez Tulloss, 31 ετών, έχει συλληφθεί 11 φορές από το 2006 και καταζητείται από την αστυνομία στην Ουάσιγκτον για κλοπή τρίτου βαθμού. Στο Mugshot του 2020 – όπου συνελήφθη για ενδοοικογενειακή επίθεση – ο Tulloss έχει ένα τατουάζ Gucci στο πρόσωπο και το λαιμό του και ένα λογότυπο Louis Vuitton στο μάγουλό του.

Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, κινηματογραφήθηκε να κάνει κούνια στην Emma Shengnan Wang, η οποία κατονομάστηκε από τους εισαγγελείς στα δικαστικά έγγραφα. Χτύπησε τη Γουάνγκ στο έδαφος, χτυπώντας τη στο κρανίο και την πλάτη της και μετά τράπηκε σε φυγή παίρνοντας μαζί του τις τσάντες του.

επίθεση

Ξάπλωσε αβοήθητη στο έδαφος με αίμα να χύνεται από το αυτί της ενώ περαστικοί έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Η Wang είναι μηχανικός στην Amazon Web Services που ζει στο Σιάτλ. Τώρα αναρρώνει και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έστειλε γράμμα στη μητέρα του Άλκη, ο 21χρονος που κρατούσε το δρεπάνι – Τι της γράφει

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο σχολείο με φώναζαν γυναικούλα, σήμερα βγαίνω στην τηλεόραση μια γυναικάρα

Οι αναφορές της αστυνομίας που έλαβε η DailyMail.com περιγράφουν πώς ο Tulloss είχε εντοπιστεί από άλλους λίγες στιγμές νωρίτερα, να κουνάει τη νυχτερίδα σε ένα στενό. Ένας μάρτυρας είπε ότι τον άκουσαν να σπάει το κρανίο του Wang και νόμιζαν ότι είχε χτυπήσει έναν τσιμεντένιο τοίχο λόγω του ήχου που έκανε

Η επίθεση ήταν τυχαία και η αστυνομία δεν έχει ακόμη καταφέρει να προσδιορίσει αν υπήρχε κίνητρο. Η Wang δεν είδε το πρόσωπό του και δεν είναι σαφές αν της είπε κάτι. Αφού τη χτύπησε, πήγε για μια φέτα πίτσα και στη συνέχεια συνελήφθη.

Το φύλλο ραπ του εγκληματία με τατουάζ περιλαμβάνει κατηγορίες για επίθεση τέταρτου βαθμού, κλοπή και αλόγιστη οδήγηση. Δεν είναι σαφές πότε ήταν για τελευταία φορά στη φυλακή – ή γιατί ήταν στους δρόμους όταν εγκυμονούσε τόσο ξεκάθαρο κίνδυνο.

Οι εισαγγελείς παρακάλεσαν έναν δικαστή να του αρνηθεί την καταβολή εγγύησης, λέγοντας ότι δεν πρέπει να του επιτρέπεται να περπατά στους δρόμους της πόλης.

Η σκηνή της επίθεσης

Πηγή: DailyMail

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.