Σοκ στους Αμπελοκήπους – Αλβανός αυνανιζόταν μπροστά σε μητέρα και το παιδί της

featured image

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε πάρκο επί της οδού Τριφυλίας στους Αμπελοκήπους, όταν ένας 40χρονος παρακολουθούσε μια 46χρονη μητέρα με το ανήλικο παιδί της σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων και αυνανιζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, αφού είδε τη πλησίασε περίπου στα τρια μέτρα τη μητέρα και το παιδί, κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά τους.

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια πιάνοντας το παιδί σφιχτά πάνω της κλείνοντας του τα μάτια.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – «Μαζέψτε τον αλήτη»: Οργή Χατζηνικολάου για το πρωτοσέλιδο του Χίου στο «Μακελειό» με τη συνέντευξη Κασιδιάρη (pic)

Ο 40χρονος τότε το έβαλε στα πόδια και άρχισε να τρέχει προς την οδό Λάκωνος, περίπου διακόσια μέτρα από το σημείο που αυνανιζόταν, όπου τον σταμάτησαν γείτονες οι οποίοι είδαν την γυναίκα να τον κυνηγάει.

Αμέσως αφού οι πολίτες της περιοχής τον ακινητοποίησαν κάλεσαν την αστυνομία όπου και συνέλαβαν τον 40χρονο και σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορία την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “Big Brother” – Ο Μικρούτσικος “τελείωσε” απο τον αέρα χθες τον Βαρθακούρη

Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών βρέθηκε πάνω του ένα tablet το οποίο κατασχέθηκε και στάλθηκε στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να εξακριβωθεί η συμμετοχή του σε άλλες υποθέσεις.

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.