“Just the 2 of us” – Η ανευθυνότητα του Σαμαρά, η τραγουδίστρια φορέας και τα 7 κρούσματα

featured image

απο το nassosblog.gr

Βγήκε χθές στο Ίνσταγκραμ και ανακοίνωσε πώς είναι φοράς του κορονοϊού. Και το έκανε με στεναχώρια. Ευχόμαστε περαστικά. Όμως θα ήταν καλύτερο για τον Τρύφωνα να βγεί και πεί την αλήθεια. Ότι δηλαδή ανήμερα της Εθνικής εορτής βρέθηκε με φίλους του, δεν κράτησε καμία απόσταση, ούτε τήρησε τα μέτρα και έτσι την “πάτησε”.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Η ανευθυνότητα του, τον οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Μια κατάσταση που επιδεινώθηκε αργά το βράδυ της 28ής Οκτωβρίου και στο πρωϊνο τέστ που έκανε σε διαγνωστικό κέντρο και όχι στα γραφεία της εταιρείας του Κοκλώνη διαγνώστηκε θετικός.

Ο Κοκλώνης χθές βγήκε στο Ίνσταγκραμ και αποκάλυψε την αλήθεια. Ότι έχει επτά κρούσματα στην ομάδα του “Just the 2 of us”. Τέσσερα απο την ομάδα παραγωγής, δυο δημοσιογράφοι, ο Σαμαράς και μια ακόμη τραγουδίστρια και τρείς ακόμη εξωτερικοί συνεργάτες. Και εννοούσε ανθρώπους που κουβαλούν μαζί τους οι μαϊντανοί στο στούντιο.

Η αλήθεια είναι και αυτό είναι πρός τιμήν του, πώς ο Νικός Κοκλώνης δεν έκρυψε ποτέ τίποτε. Και θα συνεχίσει να λειτουργεί με την αλήθεια του. Δεν κάνει διαχείριση κρουσμάτων – όπως άλλοι – και με αφετηρία την δική του υγεία φροντίζει όλους τους συνεργάτες του

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.