Σφάχτηκαν μετά το τέλος του Live η Χριστίνα με τον Παναγιώτη – “Είσαι ανώριμος και…”

featured image

Υπήρχε ένταση μεταξύ τους. Και όχι. Δεν είναι ερωτική ένταση. Αλλά μια οργή που βγήκε απο το πρόσωπο και την συμπεριφορά της 35άρας Χριστίνα Ορφανίδη απέναντι στον Παναγιώτη Βαρουξή. Άλλωστε φάνηκε και κατα την διάρκεια του χθεσινού ζωντανού.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πώς η κόντρα τους, μόλις ο Βαρουξής μπήκε στο πλατό αποχωρώντας απο το σπίτι… “σκέπασε” κάθε σχόλιο των παρευρισκομένων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Τελικά ο έρωτας είναι.. τυφλός!

Η Χριστίνα δεν του έδωσε καν το χέρι της. Το έκανε μόνο όταν τον ειρωνεύτηκε λέγοντας του “Χάρηκα. Είμαι το κάρμα σου”. Θέλοντας να του πεί ότι αυτη ήταν η αιτία που αποχώρησε. Μάλιστα στο τέλος του Live, δευτερόλεπτα μετά το “καληνύχτα” του ανήμπορου Βαρθακούρη, να διαχειριστεί τους παίκτες, η Χριστίνα ξεκίνησε την επίθεση με βαριά λογάκια. Για κάποιους χοντράδες. Σε σημείο τέτοιο που χρειάστηκε να παρέμβει η Αφροδίτη να την απομακρύνει και τον Χρήστο στελέχη της παραγωγής.

Ο Χάρης; Ένιωθε να πνίγεται απο την μαύρη “φό” σιδεριά που είχε τυλίξει γύρω απο τον λαιμό του, ενώ ο Ανδρέας απολάμβανε λίγα μέτρα πιο πέρα το “αχνιστό” ηλεκτρονικό τσιγαράκι του.

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.