Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ποζάρει με τα σέξι εσώρουχά της και «τρελαίνει» το Instagram

featured image

Είναι από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz με τα οπίσθιά της, χωρίς καμία αμφιβολία, να είναι το δυνατό της σημείο. Ο λόγος για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία αρκετά συχνά με τις αναρτήσεις της κάνει άνω κάτω το Instagram.

Το ίδιο συνέβη και με τις δύο τελευταίες, όπου η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και dj ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με τα σέξι εσώρουχά της κι έχοντας ως φόντο την υπέροχη θέα της Σαντορίνης.

Στη λεζάντα, δε, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αναρωτιέται αν οι διαδικτυακοί της φίλοι άλλαξαν την ώρα. Βέβαια, στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις τα σχόλια δεν είχαν να κάνουν τόσο με την απορία της περί ώρας, αλλά με το εντυπωσιακό της κορμί και τις σέξι πόζες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εσείς αλλάξατε την ώρα? 😜 Υπέροχη μέρα 😉 💋 Καλημέρα φοβερό παρεακι!!! 😍 Δεν είναι μαγική η θεα από εδώ ψηλά? Απέραντο γαλάζιο 💕 στο πιάτο μας 💋 Πως να αντισταθώ και μη την απαθανατισω? 😜 #goodmorning #biglove #bigblue #seaoflove #stillsummer #sunshine #sundaymood #sundaymorning #sundayfun #sundaymornings #timechange


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις 25 Οκτ, 2020 στις 12:46 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Welcome to paradise!!! Σας καλωσορίζω στον παράδεισο!!! 😍 Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή! Υγεία σε όλους μας!!! Μη ξεχνάτε να χαμογελάτε 😊 #santorinigreece #paradise @suitesofthegods.official # #stillsummer #mygreece #kaldera #sunshine #sunday #sundaymood #sundayfun #sunsetvibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις 18 Οκτ, 2020 στις 4:07 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.