Ο Άκης Δείξιμος νόσησε από κορονοϊό και μιλά για την κατάσταση της υγείας του

featured image

Μόλις πριν λίγες ημέρες, ο Άκης Δείξιμος μέσα από τα social media γνωστοποίησε πως διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19. Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό. Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου» έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής που είναι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον συγκεκριμένο δήμο.

Ο Δείξιμος μίλησε στο Happy Day για την κατάσταση της υγείας του:


«Τη Δευτέρα που πέρασε είχα τα πρώτα δέκατα. Κάποια στιγμή έφτασα 38,2 κι έτσι αποφάσισα την Τρίτη να κάνω ένα τεστ COVID-19 και την ίδια μέρα το βράδυ ανακοινώθηκε ότι είμαι θετικός. Πραγματικά δεν μου πάει το μυαλό τι μπορεί να έχω κάνει. Ελάττωσα όσο μπορούσα τις κοινωνικές μου δράσεις και έτσι απλά προέκυψε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ενημέρωσα όλους τους συγγενείς και φίλους. Προς το παρόν δεν έχω αντιληφθεί αν κάποιος από το κοντινό μου περιβάλλον έχει κολλήσει. Οι συγγενείς μου είναι μια χαρά. Θεωρώ ότι το περνάω ήπια».

Για να συμπληρώσει: «Έχω μια σχετική κόπωση, λίγα δέκατα τα οποία έχουν υποχωρήσει αρκετά κι έχω και αοσμία, δεν μυρίζω».

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.