Οι εξωφρενικές απαιτήσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για να μπει στο Survivor AllStar - Έθεσε 2 απαράβατους όρους

featured image

Το Survivor All Star είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρότζεκτ αφού ακούμε για αυτό εδώ και τρεις σεζόν χωρίς ωστόσο να έχει γίνει πραγματικότητα. Φέτος όμως, όπως όλα δείχνουν πως θα είναι η χρονιά του.

Συγκεκριμένα το zappit.gr αναφέρει πως εκτός απροόπτου ο ΣΚΑΪ θα προχωρήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν με το All Star Survivor, και πως η πρεμιέρα του προγραμματίζεται για τις αρχές του 2023, ωστόσο το πως θα πάει στα νούμερα τηλεθέασης το υπόλοιπο πρόγραμμα θα καθορίσει και το ενδεχόμενο να δούμε την πρεμιέρα να γίνεται νωρίτερα, τον Δεκέμβρη.

Survivor All Star: Τα πρόσωπα που είναι κοντά στο μεγάλο «ναι»

Ανάμεσα στα πρόσωπα που γνωρίζουμε ότι έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις για το All Star Survivor είναι και οι: Γιώργος Κορόμι, Ηλίας Μπόγδανος και Τριαντάφυλλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και με ένα ερωτηματικό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είναι δύο ονόματα που γνωρίζουμε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την παραγωγή για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Παρασκηνικά, μαθαίνουμε ότι ο βασικός όρος που έχουν θέσει είναι πως δεν θα πρέπει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να μπει στο παιχνίδι κάποιο πρόσωπο που μπορεί να έχει συνδεθεί μαζί τους στο παρελθόν με οποιονδήποτε τρόπο.


Το μεγάλο στοίχημα για το Survivor All Star, όμως, έχει ένα όνομα και αυτό δεν είναι άλλο από το: Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος που αγαπήθηκε από το κοινό όσο κανένας άλλος παίκτης, μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν πολύ κοντά στο να πρωταγωνιστήσει σε σίριαλ, κάτι που ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ. Τελικά η συνεργασία δεν προχώρησε. Έτσι, ζεστάθηκαν οι συνομιλίες με την Acun Medya, καθώς ο ίδιος ο Ατζούν τον θέλει πάση θυσία στο παιχνίδι.


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, έχει θέσει πολύ συγκεκριμένους οικονομικούς όρους, οι οποίοι μέχρι στιγμής δυσκολεύουν τις δύο πλευρές ώστε να δώσουν τα χέρια. Από τη μία είναι το ύψος των απολαβών που ζητά, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε ελληνικό reality -το νούμερο είναι εξαψήφιο- και από την άλλη ο χρόνος της καταβολής του στον παίκτη, καθώς ο Ντάνος θέλει το μεγαλύτερο ποσοστό να του δοθεί προκαταβολικά.

Αυτό το τελευταίο είναι που προβληματίζει ιδιαίτερα την παραγωγή, αφού υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ενός σοβαρού τραυματισμού του Γιώργου Αγγελόπουλου, γεγονός που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην αποχώρηση από τις πρώτες εβδομάδες. Ο Ατζουν γνωρίζει όμως πολύ καλά ότι Survivor All Star χωρίς Ντάνο δεν γίνεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.