Τα ουρλιαχτά της Ελένης Μενεγάκη: «Θα καταστραφείς παιδί μου»,

featured image

Εκτός ορίων η Ελένη Μενεγάκη με τον γιο της, Άγγελο, καθώς ο εθισμός που έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα δεν της αρέσει καθόλου.

Η παρουσιάστρια είναι μια σύγχρονη γυναίκα, που αναγνωρίζει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του καθενός, όμως ως μητέρα υπάρχουν στιγμές που φτάνει στα όριά της. Μία εξ αυτών είναι ένας εθισμός του γιου της, Άγγελου.

Πιο συγκεκριμένα, ο εθισμός αυτός είναι τα τατουάζ. Η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν από τα υπερβολικά τατουάζ και για αυτό αντέδρασε σε μια ανακοίνωση του γιου της.

Ο άγριος καβγάς της Ελένης Μενεγάκη με τον γιο της

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο Άγγελος της ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει τατουάζ μανίκι, γεγονός που έφερε τον έντονο καβγά. Η παρουσιάστρια σε έξαλλη κατάσταση προσπαθούσε να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια.



Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη παρακάλεσε μέχρι και τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, να επιχειρήσει να τον μεταπείσει, επειδή δεν αντέχει να τον βλέπει «σημαδεμένο». Εκείνος την καθησύχασε, λέγοντάς της πως είναι νέος και βράζει το αίμα του και υποσχέθηκε ότι θα του μιλήσει.

Δείτε το δημοσίευμα του περιοδικού

Ελένη Μενεγάκη






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.