Αμείλικτοι από τότε που πέθανε η Ελισάβετ: Χάρι – Μέγκαν έγιναν έξαλλοι, τα παιδιά τους δε θα έχουν τίτλους HRH

featured image

Έξαλλοι φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς τα παιδιά τους δεν θα λάβουν το καθεστώς της «βασιλικής υψηλότητας» από τον βασιλιά Κάρολο Γ’.

Την ώρα που όλη η Βρετανία θρηνεί και η βασιλική οικογένεια εμφανίστηκε πιο ενωμένη από ποτέ μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζονται έξαλλοι με την βασιλική οικογένεια, τουλάχιστον σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Ο λόγος είναι ότι τα δύο παιδιά τους, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ, που αναμένεται να ανακηρυχθούν πρίγκιπας και πριγκίπισσα από τον βασιλιά Κάρολο Γ’, δεν προβλέπεται να λάβουν το καθεστώς της «Βασιλικής Υψηλότητας».

Έξαλλοι Χάρι και Μέγκαν – Το παλάτι βάζει τα παιδιά τους στο περιθώριο

Ο τριών ετών Άρτσι κι η ενός χρόνου Λίλιμπτε, αναμένεται να γίνουν επίσημα πριγκιπόπουλα στο εγγύς μέλλον, καθώς ο Κάρολος συμφώνησε να τους δώσει τους τίτλους. Ωστόσο, μετά από μια έντονη διαμάχη ανάμεσα στον νέο βασιλιά τις τελευταίες ημέρες και το ζευγάρι, οι Sussex είναι φοβερά εκνευρισμένοι που τα παιδιά τους δε θα πάρουν τους HRH (His Royal Highness) τίτλους τους.

Ο Χάρι και η Μέγκαν λέγεται ότι τόνισαν ότι οι κόρες του πρίγκιπα Άντριου, Βεατρίκη και Ευγενία, έχουν καθεστώς HRH, παρόλο που δεν εργάζονται ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.



Πληροφορίες της Sun αναφέρουν πως: «Ο Χάρι και η Μέγκαν ανησυχούσαν για το ζήτημα της ασφάλειας και το να είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα τους δίνει το δικαίωμα να έχουν ορισμένα επίπεδα βασιλικής ασφάλειας. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις την περασμένη εβδομάδα. Έχουν μείνει στο ότι ο Archie και η Lilibet θα είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα. Ήταν αμείλικτοι από τότε που πέθανε η βασίλισσα. Αλλά έχουν μείνει έξαλλοι που ο Archie και η Lilibet δεν μπορούν να πάρουν τον τίτλο HRH».

«Αυτή είναι η συμφωνία — μπορούν να είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα αλλά όχι HRH επειδή δεν εργάζονται ως μέλη της βασιλικής οικογένειας» διευκρινίζει πηγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μέγκαν Μαρκ είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι είχαν αρνηθεί τον τίτλο στον Άρτσι λόγω της φυλής του, γεγονός που δυσαρεστεί Χάρι και Μέγκαν, οι οποίοι θέτουν το ζήτημα της ασφάλειας των δύο παιδιών τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.