Χρειάστηκαν μόνο 4 επεισόδια: Όλες οι απαράδεκτες συμπεριφορές της Σοφίας Χατζηπαντελή και οι αντιδράσεις

featured image

Ο 5ος κύκλος του GNTM επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η κορυφαία fashion expert Βίκυ Καγιά, ο γνωστός σύμβουλος μόδας Τάσος Σοφρωνίου, το μοντέλο Γιώργος Καράβας και η guest κριτή στις auditions, το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, ήδη έχουν κάνει τη διαφορά με τις κριτικές τους από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή είναι εκείνη που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα σχόλια στα social media.

Η νέα κριτής του GNTM 5, έχει προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας των «εκρήξεων» της.

Βίντεο με το πρόσφατο ξέσπασμα της Σοφίας Χατζηπαντελή:

Η Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή είναι εκείνη που έχει σχολιαστεί περισσότερο από τον καθένα, λόγω της έντονης προσωπικότητάς της αλλά και για τα πυκνά φρύδια της.

Μάλιστα, αρκετές είναι οι αντιδράσεις των ανθρώπων της μόδας αλλά και της τηλεόρασης μετά τα πρώτα 4 επεισόδια του GNTM που προβλήθηκαν για τη φετινή σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα του Star.

Δημήτρης Σκουλός: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο»

Πρόσφατο ξέσπασμα αυτό του Δημήτρη Σκουλού. Ο καταξιωμένος φωτογράφος μόδας το πρωί της Τρίτης 26/9 βρέθηκε καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά.

«Είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς την μόδας και άλλο να δουλεύεις. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασσικό όρο του μοντέλου», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ναταλία Γερμανού: «Ας μπαίνουν υπότιτλοι»

Η Ναταλία Γερμανού σχολιάζοντας τους διαλόγους της κριτικής επιτροπής που πολλές φορές γίνονται στα αγγλικά αλλά και τους επίσης αγγλικούς όρους που χρησιμοποιούν, πρότεινε στην παραγωγή του reality μόδας να βάλει υπότιτλους καθώς δυσκολεύεται να παρακολουθήσει πολλά από όσα λένε οι τέσσερις κριτές.

«Κάποια στιγμή η Σοφία Χατζηπαντελή μιλούσε για την πατρίδα της, την Κύπρο και το Star πολύ σωστά έβαλε υπότιτλους για να μπορεί ο κόσμος να καταλάβει αυτά τα πολύ ωραία πράγματα που έλεγε για την Κύπρο. Δεν είναι καλή ιδέα να τους κρατήσουμε τους υπότιτλους γενικά; Το λέω γιατί χάνονται ατάκες και νοήματα. Δεν ξέρει όλος ο κόσμος τις ορολογίες. Ας μπαίνουν υπότιτλοι. Πραγματικά, θα καταλαβαίνουμε καλύτερα όλοι μας», ήταν τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού.



Λάκης Γαβαλάς: «Είδα Σοφρωνίου και Καράβα, με μια υστερικιά ανάμεσά τους»

Σε πρόσφατες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Λάκης Γαβαλάς ξέσπασε για τη Σοφία Χατζηπαντελή; «Φτάνει με τις σαχλαμάρες που βλέπω, ακούω και που αναπαράγονται. Κρίμα γιατί είναι δύο παιδιά, ο Τάσος και ο Καράβας που έχουν γνώσεις, με μία υστερική στην μέση. Αυτό που μπήκε εκεί μέσα στη μέση, κακώς. Η Βίκυ είναι ωραίο κορίτσι αλλά νομίζω ότι την προτιμώ όρθια».

Ραμόνα Βλαντή: «Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές»

Η Ραμόνα Βλαντή μιλώντας στην κάμερα του Mega ρωτήθηκε για τη Σοφία Χατζηπαντελή για την οποία αρκέστηκε σε μια μόνο δήλωση…

«Σοφία Χατζηπαντελή; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια απεγνωσμένη»

Σχολιάζοντας τον νέο κύκλο του GNTM ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης δεν μάσησε τα λόγια του για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν μπορείς να συμφωνήσεις μαζί της, μόνο να φωνάξεις μπορείς, είναι μια απεγνωσμένη με υστερική προσπάθεια να πει προσέξτε με, την λυπάσαι, μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει», είχε δηλώσει στο «Open Wreekned».

Νίκος Αποστολόπουλος: «Γυναίκα με μούσι»

Σχολιάζοντας την εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή αλλά και όσους της θέλουν σε κόντρα με την Βίκυ Καγιά ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε με σκληρά λόγια για τη νέα κριτή του GNTM.

«Αυτό το τέρας που έχουν εκεί τη γυναίκα με το μούσι. Αυτή είναι να την πας σε τσίρκο και να γελάς. Ή λες Παναγιά μου θα με φάει. Να της βάλουμε μια αλυσίδα στο λαιμό και να τη βγάλουμε. Ντροπή. Σιγά μην την είχαν αυτή να πηγαίνει κόντρα στην Καγιά. Η Καγιά θέλει να έχεις μια γλώσσα και να τη γλείφεις», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος στο «Open Weekend».

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι λες και βγήκε ο λύκος να μας φάει»

Και ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή και τη συμπεριφορά της στο reality μόδας.

Όπως έχει γίνει γνωστό στα επόμενα επεισόδια η Σοφία Χατζηπαντελή εγκαταλείπει τη θέση του κριτή, μιας και η συνεργασία της με το GNTM 5 αφορούσε συγκεκριμένες εμφανίσεις ως guest κριτής. Μέχρι τότε όμως το 25χρονο μοντέλο δεν παύει να προκαλεί με τα σχόλια και τις αντιδράσεις της μπροστά στις κάμερες.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.