Χαμός μεταξύ Τριανταφυλλόπουλου – Αλεξανδράκη - «Φέρνω τώρα όσα λεφτά θέλετε»

featured image

Συνεχίζονται οι εξελίξεις γύρω από το περιστατικό με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία το πρωί της Κυριακής μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» διεύψευσε την είδηση που κυκλοφόρησε πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα το μοντέλο είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την είδηση: «Ειλικρινά αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής, έχω οικογένεια από πίσω μου. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τώρα τον τίτλο, έτσι και το δει η γιαγιά μου, θα τη στείλουμε στον θάνατο. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να γίνει κάτι τετοιο. Υπήρξε ένα περιστατικό αυτοκτονίας αλλά όχι με εμένα, με μία άλλη κοπέλα» τόνισε αρχικά.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα μηνύματα με την ιστοσελίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Επιπλέον τις τελευταίες ώρες στο «φως» της δημοσιότητας, έφερε το μοντέλο τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την ιστοσελίδα του γνωστού δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, από την οποία και ζητούσε, όπως βλέπουμε από τα μηνύματα να κατέβει το άρθρο, ρωτώντας μάλιστα «εάν είναι ζήτημα χρημάτων πείτε ένα μου ένα ποσό και θα σας το φέρω τώρα», επισημαίνοντας μάλιστα πως η ίδια είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τα όσα συμβαίνουν.Από άλλη πλευρά η ιστοσελίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σε δημοσίευμά του αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Η ΄΄Ζούγκλα΄΄ δημοσίευσε την είδηση ως όφειλε. Στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία. Άλλωστε η «Ζούγκλα» πληροφορήθηκε τα καθέκαστα από αστυνομική πηγή η οποία είχε επιληφθεί της υποθέσεως. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί» αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται:

«Παρότι δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει το άλλωστε έγκυρο ρεπορτάζ της «Ζούγκλας» απαίτησε απειλώντας την διαγραφή του. Επικαλέστηκε Εισαγγελείς και Δικαστές. Υπονόησε σαφέστατα πώς η «Ζούγκλα» είναι επιρρεπής σε χρηματισμό αφήνοντας να πλανάται η εντύπωση πως… εάν η ιστοσελίδα μας και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαιτούσε χρήματα για να κατέβει το ρεπορτάζ, θα τα έφερνε αμέσως».

Δήμητρα Αλεξανδράκη


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.