Απαγορευμένο – Δείτε την Πάολα με μαγιό. Γιατί κρύβει τέτοιο κορμί!

featured image

Η τραγουδίστρια ποζάρει στην παραλία με μαγιό και ζαλίζει! Βέβαια, η λήψη ήταν πριν από έξι χρόνια και από τότε κανείς ξαχνά δεν έχει δει φωτογραφία της με μαγιό…

Την Πάολα ο κόσμος την έχει συνηθίσει στις πίστες να ξεσηκώνει τους πάντες με το εντυπωσιακό ταπεραμέντο της και την μοναδική και καθηλωτική της σκηνική παρουσία που όμοια της δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια απο την Θεσσαλονίκη με τους φανατικούς θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά όπου και να εμφανίζεται προσφέρει απίστευτες στιγμές πάνω στην πίστα και δεν υπάρχει μαγαζί που να μην γεμίζει σε κάθε της εμφάνιση.

Οι περιοδείες της, αλλά περισσότερο οι συνεργασίες που κάνει είναι φοβερές και πάντα επιτυχημένες, αφού είναι ένα πρόσωπο που εγγυάται την επιτυχία σε όποιο σχήμα και να συμμετάσχει.

Η ίδια η Πάολα είναι πολύ ενεργή και στα social media οπου επικοινωνεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο με τους θαυμαστές της και followers στο Instagram, το οποίο είναι κυριολεκτικά γεμάτο απο βίντεο με εμφανίσεις της σε νυχτερινά μαγαζιά ή συναυλιακούς χώρους.


Το μεγάλο παράπονο όμως των θαυμαστών της είναι ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία φωτογραφία απο τις προσωπικές της στιγμές και πολύ περισσότερο απο φωτογραφίες και βίντεο που να την δείχνουν σε κάτι διαφορετικό εκτός απο την μουσική.


Η Πάολα αποφεύγει σαν ο διάολος το λιβάνι να δημοσιοποιεί προσωπικές της στιγμές είτε αυτές είναι φωτογραφίες είτε βίντεο, εκτός και αν μέσα σε αυτές βρίσκεται η κόρη της Παολίνα που έχει δημιουργήσει και εκείνη φανατικό κοινό.

Εμείς όμως έχουμε την μια και ίσως μοναδική φωτογραφία της δημοφιλούς τραγουδίστριας και μάλιστα με μαγιό, που τραβήχτηκε πριν απο 6 περίπου χρόνια και όπως θα δείτε και εσείς η Πάολα απλά μοιράζει πόνο και απο την παραλία!

Δείτε την δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα Φωκά σε ένα πραγματικά σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο απο την παραλία με μαγιό!

Πηγή: tvfreaks.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.