Διατροφή «μαμούθ» ζητά η πρώην σύζυγος του Dr Dre

featured image

Ο Dr Dre και η σύζυγός του Nicole Young κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου στα τέλη Ιουνίου και εκείνη αξιώνει τώρα διατροφή 2 εκατ. δολαρίων.

Όπως αποκαλύπτει το TMZ, η Young ζητά 2 εκατ. τον μήνα, αλλά και 5 εκατομμύρια εφάπαξ για να καλυφθούν τα δικαστικά της έξοδα.

Πηγές που είναι κοντά στο αποξενωμένο ζευγάρι αποκάλυψαν στο TMZ ότι η Young συνεχίζει να μένει στην έπαυλή τους στο Μαλιμπού, πλάι στους σεφ, τον στόλο από τα πολυτελή αυτοκίνητα κ.λπ.

Κι αυτό θα επικαλεστεί πιθανότατα ο Dre, πως εκείνη έχει κρατήσει τα πάντα, κι έτσι δεν της χρειάζονται 1.936.399 δολάρια τον μήνα.

Σύμφωνα πάντα με το TMZ που έχει το ρεπορτάζ, η Young θα επικαλεστεί λόγους ανεξαρτησίας από τον Dre για να της επιδικαστεί το αστρονομικό ποσό.


Αντικείμενο διαμάχης είναι κι εδώ το προγαμιαίο συμβόλαιο, την ισχύ του οποίου θέτει πλέον εν αμφιβόλω η πρώην σύζυγος. Ισχυρίζεται ότι το υπέγραψε το 1996 «άθελά μου», μέσα σε «εξαιρετική πίεση και εκφοβισμό» από τον ίδιο τον Dr Dre.

Λέει μάλιστα πως έπειτα από δύο χρόνια παντρεμένοι το ξανασυζητήσαν και εκείνος ένιωσε ντροπή για όσα την έβαλε να υπογράψει, λέγοντάς της πως το συμβόλαιο δεν ίσχυε πια.

«Έσκισε πολλαπλά αντίγραφα του προγαμιαίου συμβολαίου μπροστά μου», λέει στη δική της εκδοχή της ιστορίας.

Ο Dre, από την άλλη, το αρνείται κατηγορηματικά και θέλει να εφαρμοστεί το προγαμιαίο σύμφωνο κατά γράμμα. Είναι προφανώς πολλά τα λεφτά που διακυβεύονται. Πόσα;

Όπως λέει στην κατάθεσή της η Young, «η περιουσία του υπολογίζεται κοντά στο 1 δισ. δολάρια»…

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.