Φαίη Σκορδά για κορονοϊό: Όταν το έμαθα, σοκαρίστηκα

featured image

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ήταν η Φαίη Σκορδά. Και η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία ειλικρινή εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως όταν έμαθε ότι νόσησε, σοκαρίστηκε.

«Την ημέρα που είχαμε κάνει την απευθείας σύνδεση με το δελτίο ειδήσεων πραγματικά είχα σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα. Εκείνη την περίοδο ήταν κάτι φοβιστικό. Παραμένει αλλά τώρα γνωρίζουμε πράγματα. Σκεφτόμουν τότε και τους δικούς μου. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι υπήρχε μια μεγάλη κόπωση», είπε μεταξύ άλλων.


Και πρόσθεσε: «Από φόβο, άγχος και επειδή ήθελα να ξέρω, έκανα το τεστ για τον κορονοϊό. Τώρα έχω αντισώματα, στο δεύτερο τεστ που βγήκε θετικό, αλλά εξακολουθώ να τηρώ όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Κανένας δεν μπορεί να μου πει πως 100% δεν θα το ξανακολλήσω. Όταν το έμαθα είχα σοκαριστεί. Σοκαρίστηκα. Ήμουν στον καναπέ και είχα στο μυαλό μου πως πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο που είχα έρθει σε επαφή, πως θα τους το πω και πως θα το πω στα παιδιά μου».

Επίσης, περιέγραψε πως την περίοδο που νοσούσε – ήταν ασυμπτωματική – κοιμόταν στις σκάλες και ανησυχούσε ιδιαίτερα για τα δύο της παιδιά.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.