Στιγμές τρόμου για την Τέιλορ Σουίφτ – Πυροβολισμοί έξω από την έπαυλή της

featured image

Σκηνές τύπου… Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής έξω από την πολυτελή έπαυλη της Τέιλορ Σουίφτ, στην περιοχή Τριμπέκα της Νέας Υόρκης. Στην φιλήσυχη και ακριβή γειτονιά όπου διαμένει η διάσημη τραγουδίστρια, έγινε ένοπλη ληστεία σε κατάστημα της περιοχής, στη διάρκεια της οποίας έπεσαν πυροβολισμοί.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η ληστεία έγινε σε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην έπαυλη της Σουίφτ. Συνολικά, όπως αναφέρουν οι αστυνομικές Αρχές έπεσαν τέσσερις πυροβολισμοί, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.


«Ξαφνικά ακούσαμε τέσσερις βολές και πανικοβληθήκαμε…» ανέφερε σερβιτόρος κοντινού εστιατορίου. Ένας κάτοικος της περιοχής είπε στην Post: «Είδα ανθρώπους να τρέχουν. Φάνηκαν φοβισμένοι και πήδησαν σε ένα αυτοκίνητο».

Οι ύποπτοι διέφυγαν ανατολικά. Μάλιστα, αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό σε μικρό χρονικό διάστημα με πυροβολισμούς στην εν λόγω συνοικία.

Η Σουίφτ αγόρασε την πολυτελή έπαυλη στην οδό Franklin Street 153 το 2017 έναντι 18 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ διαθέτει άλλα τρία διπλανά διαμερίσματα στην 155 Franklin.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.