Η εξομολόγηση της μητέρας του Βλαδίμηρου από το «Big Brother»: Χτυπούσε το παιδί για να πονέσει εμένα

featured image

Στο live του «Big Brother» το βράδυ της Παρασκευής, ο Βλαδίμηρος Νικόλα προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής αναφέροντας τα σημεία σταθμούς της ζωής του.

Ο νεαρός παίκτης του reality του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο bullying αλλά και στον πατέρα του ο οποίος ήταν σκληρός απέναντι σε εκείνον και τη μητέρα.

«Έμενα μαζί με τον πατέρα μου και τη μητέρα μου σε κάτι που δεν ήταν σπίτι. Ηταν ταβέρνα. Εκεί πατέρας μου είχε τη μάνα μου σα δούλα. Είχα ζήσει πολύ κακοποίηση από τον πατέρα μου και εγώ και η μητέρα μου.

Το 2006 αποδράσαμε από την ταβέρνα. Το σκάσαμε από το σπίτι μια μέρα που ο πατέρας μου έλειπε.

Ζήσαμε πολύ φτώχεια. Η μητέρα μου έκλαιγε κάθε μέρα.

Το 2007 ενώ ήμουν στο δημοτικό. Είχα μια λογομαχία με έναν συμμαθητή μου. Λίγο πολύ ήμουν μόνος μου εκεί. Αυτό που έκανε ήταν να φέρει τον αδερφό του που ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερος που είχε παρέα, περισσότερα από πέντε άτομα. Με έπιασαν, με έριξαν κάτω, με κλωτσούσαν. Τις επόμενες μέρες δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχαν προκύψει ζημιές στον θώρακα μου.


Το 2020 ήταν η χρονιά που πέθανε ο πατέρας μου από εγκεφαλικό. Πριν από ενάμιση χρόνο ήταν η τελευταία μεγάλη επικοινωνία που είχα μαζί του. Στο τηλεφώνημα του είχα εκφράσει όσα ένιωθα. Ήταν απάνθρωπα όσα έκανε. Τον είχα ρωτήσει γιατί με έλεγε άχρηστο όταν ήμουν μικρός. Του είχα πει ότι δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ. Δεν τον θεωρούσα πατέρα μου.

Και έβγαλα τα πάντα από μέσα μου. Αυτή τη στιγμή που το άκουσα ένιωσα ότι χειρότερο μπορεί να νιώσει ένα παιδί για το θάνατο του πατέρα του. Το απόλυτο κενό. Δεν ένιωσα κανένα απολύτως συναίσθημα. Εγώ έκανα τα πάντα για να μην μοιάσω καθόλου στον πατέρα μου. Να είμαι το άκρως αντίθετο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βλαδίμηρος Νικόλα.

Η μητέρα του Κύπριου παίκτη του «Big Brother», κ. Μαρίνα, μετά το τέλος του live μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και χαρακτήρισε τον πρώην σύζυγο της «δικτάτορα».

«Τα έχω ζήσει πολλές φορές αυτά που είπε ο Βλαδίμηρος. Τα έχω ξεπεράσει. Δεν με ενόχλησε που μίλησε ανοιχτά γιατί έφυγε ένα βάρος από πάνω του.

Έφυγα για να σωθώ. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι να ζήσεις, να μην πάθεις τίποτα. Έτρεμα ολόκληρη, αλλά έπρεπε να κάνω κάτι. Συνέχεια δεχόμουν επιθέσεις. Χτυπούσε το παιδί για να πονέσει εμένα. Ήταν σαν δικτάτορας» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Μαρίνα.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.