Super League 1: Πάει για Σάββατο 6 Ιουνίου το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

featured image

Η Super League 1 οδεύει ολοταχώς για επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, η οποία αναμένεται για το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (18/05) τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησε η διοργανώτρια Αρχή.

Αυτό που μένει, είναι η έγκριση της κυβέρνησης, που σε περίπτωση που δώσει το τελικό «ΟΚ» -κάτι που φαντάζει απίθανο να μη γίνει- η Λίγκα θα τρέξει τον προγραμματισμό της, βάσει των όσων είχαν ήδη δρομολογηθεί πριν τη διακοπή που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.


Υπενθυμίζεται ότι, την 1η αγωνιστική των πλέι οφ θα έχει δύο ντέρμπι, το ένα μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού και το άλλο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Και οι δύο αγώνες, στον αρχικό προγραμματισμό, ήταν να διεξαχθούν Κυριακή και το Άρης – ΟΦΗ Σάββατο. Ωστόσο, μετά από τρεις μήνες σχεδόν, δεν αποκλείονται οι αλλαγές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ «κιτρινόμαυρων» και «πράσινων» θα γίνει πιθανότατα το Σάββατο 6 Ιουνίου. Πάντως, σε γενικές γραμμές, το πρόγραμμα και η σειρά των αγώνων δύσκολα θα αλλάξουν, παρότι υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/super-league-1-paei-gia-sabbato-6-iouniou-to-aek-panathhna-kos/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.