Το Γουλβς - Ολυμπιακός μπορεί να γίνει στη Γερμανία

featured image

Η εβδομάδα που έρχεται θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη σε ό,τι αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα που αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον τελικό του Champions League να μη γίνεται τελικά στην Κωνσταντινούπολη λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία με τον κορονοϊό, εμφανίζονται και δημοσιεύματα για το μέλλον του Europa League.

Όπως αυτό της Ekstra Bladet από τη Δανία, για παράδειγμα, όπου γράφουν ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται η UEFA αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχεια των φετινών ευρωπαϊκων διοργανώσεων. Και μια πολύ σημαντική απόφαση, πιθανώς η σημαντικότερη, είναι η διεξαγωγή όλων των αγώνων στη Γερμανία.


Αυτό γράφουν οι Δανοί, οι οποίοι τονίζουν ότι όλα τα ματς σε προημιτελικούς και ημιτελικούς των Champions League και Europa League θα είναι μονά και θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα σε πόλη της Γερμανίας, αφού κρίνεται ως επιτυχημένη η οργάνωση που υπάρχει εκεί, με βάση το γεγονός ότι η Bundesliga έχει ξαναρχίσει.

Η είδηση, φυσικά, έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες πρέπει να παίξουν τη ρεβάνς με τη Γουλβς, μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «16» του Europa League.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/to-goulbs-olumpiakos-mporei-na-ginei-sth-germania/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.