Ιωάννα Σκουλά: «Γοητευτικός και με καλογυμνασμένο σώμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

featured image

«Θεωρώ ότι για την ηλικία του είναι καλοβαλµένος, καλοδιατηρηµένος», είπε η Ιωάννα Σκουλά.

H Miss Young Ιωάννα Σκουλά κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και είναι µόλις 18 χρόνων. Εχει ρίζες από τα Ανώγεια και ονειρεύεται να κάνει µια λαµπερή καριέρα στον χώρο της µόδας, αφού ετοιµάζεται να λάβει πάλι µέρος στα καλλιστεία, ως ενήλικη πλέον.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο «Secret» των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει γιατί θεωρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον πιο σέξι πολιτικό, ενώ απαντά και σε όλους όσοι την αποκαλούν «Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας».

Πολλοί σε αποκαλούν Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας. Τι απαντάς;

Είναι τιµητικό να λένε ότι µοιάζω µε µια τόσο ωραία και σπουδαία γυναίκα. Οµως ο κάθε άνθρωπος είναι µοναδικός και ξεχωριστός.

Ποιον θεωρείς τον πιο σέξι πολιτικό;

Πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Τον βρίσκω πολύ ευέλικτο, διορατικό. Βγάζει µια σιγουριά και έχει το δικό του στυλ. Εχει επίσης καλογυµνασµένο σώµα και νοµίζω ότι τα πάει καλά σαν πρωθυπουργός. Θεωρώ ότι για την ηλικία του είναι καλοβαλµένος, καλοδιατηρηµένος.

Πώς αποφάσισες να πας στα καλλιστεία;

Οταν µπήκα στην εφηβεία, άρχισα να παρακολουθώ στην τηλεόραση το «GNTM» και είχα εντυπωσιαστεί από τον χώρο της µόδας, ενώ παράλληλα µου πρότειναν αρκετοί να ασχοληθώ µε αυτόν. Πάντα όµως µου άρεσε ο θεσµός των καλλιστείων. Ειδικά παλαιότερα, είχαν πολλή λάµψη και αίγλη και έτσι αποφάσισα να συµµετάσχω αρχικά στα κρητικά καλλιστεία όταν ήµουν 16 χρόνων. Ηταν µια συγκλονιστική εµπειρία, γιατί ήταν και η πρώτη µου διάκριση. Μετά ήθελα να συνεχίσω στον χώρο και σπούδασα µόντελινγκ στο Ηράκλειο, µε υποτροφία από τον τίτλο. Ετσι ξεκίνησα σιγά-σιγά να κάνω κάποιες δουλειές ως µοντέλο και αποφάσισα να συµµετάσχω στα καλλιστεία, όπου και βγήκα Μiss Young. Αισθάνθηκα πολύ χαρούµενη και ένιωσα πολύ όµορφη. Ενιωσα ότι έχω µια ευθύνη για αυτόν τον τιµητικό τίτλο. Ολες οι κοπέλες ήταν αξιόλογες. Παράλληλα, έχω να σου πω ότι αγχώθηκα και όταν πήρα τον τίτλο για αυτό που θα προέκυπτε.

Ποιο είναι το επόµενο επαγγελµατικό σου βήµα;

Σκέφτοµαι να ξαναπάω στα καλλιστεία, ως ενήλικη πλέον. Ο,τι έχω ζήσει µέχρι τώρα είναι όµορφο και γοητευτικό και ο θεσµός είναι αδιάβλητος. Μου έχει προσφέρει γνώσεις για τον χώρο και εµπειρίες και ξέρω ότι κάθε κοπέλα που θα διαχειριστεί σωστά τον τίτλο της θα πετύχει σπουδαία πράγµατα, αρκεί να έχει ήθος, συνέπεια και εργατικότητα. Ανοίγονται δρόµοι σε πολλούς τοµείς, όπως της µόδας, της τηλεόρασης και της Τέχνης.

Πηγή εικόνας: Instagram

https://trelokouneli.gr/ioanna-skoula-goiteftikos-kai-me-kalogymnasmeno-soma-o-kyriakos-mitsotakis/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.