Φρίκη για 40χρονη: Πακιστανός την ξυλοφόρτωσε και κατέγραψε τον βιασμό της στο κινητό!

featured image

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρίκη που βίωσε μία 40χρονη γυναίκα στα χέρια ενός Πακιστανού, που την ξυλοφόρτωσε, την απείλησε και στην συνέχεια την βίασε! Σαν να μην έφταναν αυτά, φρόντισε να καταγράψει τις αρρωστημένες του πράξεις, στο κινητό του τηλέφωνο.

Το σοκαριστικό συμβάν εκτυλίχθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν η γυναίκα βρισκόταν μέσα στο σπίτι της σε περιοχή του Αυλώνα. Ξαφνικά, «μπούκαρε» μέσα ένας 21χρονος, ο οποίος την γνώριζε καθώς διατηρεί φιλική σχέση με τον ανιψιό της. Τότε, την απείλησε πως αν δεν ικανοποιήσει τα νοσηρά του ένστικτα θα την βλάψει, ενώ δεν δίστασε να την χτυπήσει. Μάλιστα, κατέγραψε τα όσα φρικτά της έκανε και την προειδοποίησε πως σε περίπτωση που μιλήσει, θα δημοσιοποιήσει το υλικό.

Πήγε ξανά στο σπίτι της και συνέχισε να την απειλεί

Ωστόσο, ο εφιάλτης για την 40χρονη γυναίκα από την Ινδία δεν είχε τελειώσει εκεί, αφού ο Πακιστανός της έκανε την ζωή κόλαση. Καθημερινά την έπαιρνε τηλέφωνο και της ζητούσε επίμονα να συνευρεθούν ερωτικά, ενώ ταυτόχρονα την απειλούσε με τη διαρροή του βίντεο. Βέβαια, δεν έμεινα στα τηλέφωνα, αφού πριν από μερικές ημέρες πήγε στο σπίτι της, όπου την βίαζε για ώρες.

Η 40χρονη δεν άντεξε άλλο και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού, όπου περιέγραψε το μαρτύριο που βίωνε στα χέρια του 21χρονου. Άμεσα, οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες και η γυναίκα αναγνώρισε τον βιαστή της. Πολύ γρήγορα οργανώθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του και τελικά συνελήφθη στο σπίτι του. Εκεί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να αναζητηθεί, μεταξύ άλλων, το βίντεο του βιασμού.

Από την πλευρά του, ο Πακιστανός αρνήθηκε να απολογηθεί στους αστυνομικούς, όμως, την Τετάρτη θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

https://trelokouneli.gr/friki-gia-40chroni-pakistanos-tin-xylofortose-kai-kategrapse-ton-viasmo-tis-sto-kinito/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.