Τζένιφερ Λόπεζ: Απογοήτευσε τους ΛΟΑΤΚΙ φαν της - Πήρε 5 εκατ. δολάρια για να τραγουδήσει στο Ντουμπάι

featured image

Αντιμέτωπη με τον θυμό των θαυμαστών της ήρθε η Τζένιφερ Λόπεζ, ύστερα από τη ζωντανή εμφάνισή της σε ξενοδοχείο που τάσσεται κατά των ομοφυλόφιλων.

Δημοσίευμα της DailyMail αναφέρει ότι «η JLo τσέπωσε 5 εκατομμύρια δολάρια για να συμμετέχει σε σόου εγκαινίων ενός ξενοδοχείου στο αντι-γκέι Ντουμπάι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου».

Η 54χρονη σταρ, που έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν υπέρμαχος των δικαιωμάτων της ΛΑΟΤΚΙ+ κοινότητας, προκάλεσε αναστάτωση αφού.

Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τα οποία είναι γνωστά για τους αυστηρούς κανονισμούς τους κατά της ομοφυλοφιλίας, με ποινές που περιλαμβάνουν ακόμη και φυλάκιση.

Βίντεο της Λόπεζ να τραγουδάει στα εγκαίνια του ξενοδοχείου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και προσελκύουν σχόλια οργής από το κοινό της.

«Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι μια μακροχρόνια σύμμαχος των LGBTQ, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ να βάζει τα χρήματα πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το σόου της θα συμπράξει με την ομοφοβία, τον μισογυνισμό και τη γενικευμένη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του, κάτι που δεν υποστηρίζει η Τζένιφερ Λόπεζ. Δεν έπρεπε να πάει» δήλωσε ο ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων Πίτερ Τάστελ στη Sun.

Ο ίδιος συνέχισε, ισχυριζόμενος, ότι το καθεστώς του Ντουμπάι «τη χρησιμοποιεί για να προβάλει μια πιο φιλελεύθερη εικόνα. Είναι ντροπή που εκείνη συμφωνεί με αυτό».

https://trelokouneli.gr/tzenifer-lopez-apogoitefse-tous-loatki-fan-tis-pire-5-ekat-dolaria-gia-na-tragoudisei-sto-ntoubai/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.