Γρηγόρης Βαλιανάτος για Αλέξη Κούγια: «Ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να έχουν για πατέρα αυτόν;»

featured image

“Λύσσαξε! Λύσσαξε! Τον κύριο Κούγια τον βγάζουν σήμερα οι εκπομπές πανηγυρικά για να ακούσει όλος ο κόσμος ότι έχασε”.

Τις προκλητικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια αμέσως μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε ο Γρηγόρης Βαλιανάτος. Ο γνωστός ακτιβιστής φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (16/2) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, αναφερόμενοι σε όσα είπε ο ποινικολόγος στις κάμερες.

«Μου κάνει εντύπωση που μας προσφέρετε αυτή την ασχήμια αυτή την ημέρα χαράς. Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Κούγια, που δε μας ακούει αυτή τη στιγμή… ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι πατέρας τους αυτός; Μιλάμε εδώ και χαιρόμαστε και μας φέρνετε τον Κούγια», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Βαλιανάτος.

«Επειδή ασχολείται με εμένα, δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του. Θα ασχοληθώ μαζί του στα δικαστήρια, που του έχω κάνει μια αγωγή για τις συνεχείς και απαξιωτικές προσβολές προς το πρόσωπό μου… Κανένα παιδί δεν ρωτήθηκε από ποιους θέλει να έρθει στον κόσμο», παρατήρησε από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Λύσσαξε! Λύσσαξε! Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι τον κύριο Κούγια τον βγάζουν σήμερα οι εκπομπές πανηγυρικά για να ακούσει όλος ο κόσμος ότι έχασε… Έχασε το μίσος, έχασε η ασχήμια, έχασε η προσβολή, έχασε η υπερβολή, έχασαν τα τέρατα», τόνισε σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Γρηγόρης Βαλιανάτος.

https://trelokouneli.gr/grigoris-valianatos-gia-alexi-kougia-rotise-kaneis-ta-paidia-tou-an-ithelan-na-echoun-gia-patera-afton/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.