Το Twitter «πέθανε» τον Βασίλη Καρρά: Οργισμένος ο δικηγόρος του τραγουδιστή (vid)

featured image


Η είδηση σχετικά με τον «θάνατο» του διάσημου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά έγινε trend στο Twitter. Ο δικηγόρος του δημοφιλή τραγουδιστή σχολίασε την εν λόγω φήμη και ανέφερε πως είναι ντροπή τα όσα γράφονται.

Trend έγινε ο Βασίλης Καρράς στο Twitter εξαιτίας ψευδούς είδησης,η οποία ανέφερε πω ο γνωστός τραγουδιστής έχει φύγει από τη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet, στο οποίο έγραφε «Πέθανε ο Βασίλης Καρράς». Αμέσως η φήμη άρχισε να αναπαράγεται στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστέψουν πως είναι αλήθεια. Στο fake news χρησιμοποιήθηκε το hashtag «Fame Story», προκειμένου το όλο ζήτημα να πάρει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή αντέδρασε άμεσα, μέσω δηλώσεών του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».



«Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται», ανέφερε ο Γρηγόρης Κωτσόπουλος.

Με τη σειρά της και η επίσημη σελίδα θαυμαστών του Βασίλη Καρρά, διέψευσε τα όσα γράφτηκαν.

«Δίνει με αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα, με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο. Τίποτα από όσα γράφονται, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οτιδήποτε αφορά την υγεία του, θα το μαθαίνεται με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Καταφέρατε να καταρρακώσετε την οικογένειά του περισσότερο από ό, τι η ασθένειά του» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανάρτηση του επίσημου fan club λογαριασμού του Βασίλη Καρρά.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.