Μητσοτάκης για Κασσελάκη: «Τον γνώριζα από παλιά, δεν περίμενα πως θα κατέληγε στον ΣΥΡΙΖΑ»

featured image


Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από 100 ημέρες διακυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.

«Μου είναι συμπαθής, έτυχε να τον γνωρίζω από το παρελθόν, δεν περίμενα ότι θα καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Μητσοτάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη νίκη Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν έχω ακούσει ουσιαστικό, τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο, είναι νέος ακόμα, ακόμα δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση μαζί του, διότι δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό», πρόσθεσε.



Επισήμανε ότι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Βουλή και διερωτήθηκε το «πόσο νέος είναι όταν έχει υπαρχηγούς τον κύριο Παππά και τον κύριο Πολάκη;».

Αφησε να εννοηθεί ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αλαζονική συμπεριφορά, ενώ για τις εθνικές εκλογές υπογράμμισε ότι «έχουμε 4 χρόνια ακόμα» και πως «οι εκλογές δεν κερδίζονται με διακηρύξεις».

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι με τον κ. Κασσελάκη είχαν στο παρελθόν μία κοινωνική γνωριμία, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν ήταν συνεργάτης μου». Πρόσθεσε ότι η συνομιλία που είχαν μετά την πρόσφατη νίκη του στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σύντομη και ευχήθηκε ο νέος επικεφαλής της Κουμουνδούρου να μην έχει την ίδια στάση με αυτή που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όσον αφορά στις συναντήσεις μαζί του.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.