Χαμός με Μπέο και Ακρίτα: «Τρώει την σύνταξη της μάνας της», «Η μάνα μου ζει και βασιλεύει αλήτη»

featured image


Στο στόχαστρο του Αχιλλέα Μπέου και η Έλενα Ακρίτα, με την τελευταία να του διαμηνύει πως δεν πρόκειται να περάσει καθόλου καλά.

Χαλασμός επικράτησε το πρωί της Δευτέρας (9/10) στον «αέρα» του ΑΝΤ1, όταν η εκπομπή «Πρωινό» έβγαλε τον Αχιλλέα Μπέο, με αφορμή τις ομοφοβικές δηλώσεις του κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο δήμαρχος Βόλου συνέχισε απτόητος με την κατάσταση να ξεφεύγει. Από τα «βέλη» του Αχιλλέα Μπέου δεν γλίτωσε ούτε η Έλενα Ακρίτα, για την οποία δήλωσε: «Άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε άμεσα, με μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook αποκαλώντας τον Αχιλλέα Μπέο άθλιο ψεύτη και ελεεινό συκοφάντη και έκανε γνωστό πως προχώρησε σε αγωγή.



«Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της (πεθαμένης) μάνας της»;

Μπέος στον Λιάγκα.

Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο.

Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση και ακολούθησαν οι εξής:

«Η μάνα μου ζει και βασιλεύει, αλήτη. Ε αλήτη».

«Ο δε Λιάγκας απάντησε “α, δεν τα ξέρω εγώ αυτά”».

«Την αγωγή μου θα την παραλάβει σήμερα, κανονίστηκε. Κι ευτυχώς εδώ δεν χρειάζεται να προηγηθεί εξώδικο, γιατί δεν πρόκειται για ανάρτηση σε δικό του μέσον. Κατευθείαν στο ζουμί».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.